call me, so I can come and make it juicy for u

Upp och hoppade ganska sent idag, alldeles för trött för att gå upp kvart över fem. Åkte till skolan tidigt som vanligt och lite senare kom Linda och gjorde bra sällskap. Hade hkk som första lektion, jag gjorde min hemläxa, som var jätte skum. Och så blev det små semlor också, rätt så gott. Efter det hade vi mentor typ en stund, la in massa datum på mobilen (för att komma ihåg & så). Och sen hade vi so, Mattias snackade nåt om judarna och jag hängde inte riktigt med. Sen lunch, inte gott, AT ALL. Och sen mentor igen & tydligen ska vi ha svarta tröjor med vit text. Och jag måste säga att våran klass är cepe störda och ändrar sig hela tiden, så palla.

Följde med Emma hem, cyklade till stallet. Hon tog ut Gutten och red lite på banan, jag tyckte det såg bra ut. Vi pratade och så cyklade vi hem igen. Satt där hemma hos henne, och hon har tydligen bestämt sig för att JAG ska få mvg på ergonomi provet imorgon. Jag har ingen lust, men jag gör väl vad ungen säger .. Sen är jag inte sugen på att ha idrott, men är väl med endå.

Jag har bestämt mig, och jag ska bli vegeterian. Fille pratar jätte mycket om bönor och sånt, det är väl bara att gilla läget och stoppa i sig skiten. Gillar det nog efter ett tag endå så. Jag ska kanske vara hemma hos Emma i helgen (själv). Jag ska vara katt & kanin vakt, jag ska sova där från fredag till lör & sön. Jag funderar på att kidnappa med mig Jossi, fatta chill med en ensam lägenhet *muhaha*. Men jag ska plugga ergonomi äckliga pappret. Puss

diamanter

Måndag, och jag var grymt trött imorse men jag kom upp rätt tidigt endå. På morgonen så hade vi redovisning på bilden, vet väl inte riktigt hur det gick. Sen gick jag och snackade betyg, och surkärringen sa att jag kunde få mvg i bild, om jag hade ritat och visat för henne (och tydligen hade jag inte visat för henne, så jag har bara g i bild). Så det gjorde mig lite glad, ett tag i alla fall. Hade Ove på so:n, och jag skojar inte när jag säger att han pratar oavbrutet i en timme. Sen sluddrar han, och pratar jävligt snabbt så man hörde knappt vad han sa. Sen hade jag massa andra lektioner också.

Sket i ea:n och drog in till staden med Linda, Jossi & Markus. Gick och köpte lite klubbor och sen var vi lite på gatan. Och sen kom Emil & Emma , trevligt. Sen gick jag och Linda och köpte mer klubbor och satte oss vid forum gallerian. Kort efter kommer Jocke (som såg ut som en katt med sitt roliga hår - enligt mig), och typ hälsade lite och så. Sen gick vi iväg till musikens hus och träffade dom andra igen , plus Fisken & Elistablett. Satt där inne, sen fick jag en dålig idé att låta Emil knyta ihop mina skosnören, och jag skulle springa runt så. Efter att klantigt ramlat två gånger, och slagit i mina knän så försökte typ alla knyta upp dom, och såklart går det inte. Sen efter typ tio min, då vi skulle gå till bussen så fick Emil upp dom *haha*. 

Nu är jag hemma, och Jossi sitter och gottar i sig från kellogs flingor till köttbullar. Själv ska jag vänta på att nån fixar nån jävla middag eller så gör jag väl nåt äckligt själv. Funderar på att gå ner i vikt, men eftersom jag har svårt att hålla mig ifrån godis/socker så vet jag inte hur det blir med det. Och sen så har jag svårt att börja med att träna , det är också ett problem. Är ju också så grymt sugen på att börja tjäna egna pengar, men vet inte riktigt vart man ska söka .. säg till om ni hittar nåt place :) Ikväll händer inte så mycket , duscha och sen sova. Pusshej

Papsen till vänster, & Mamsen till höger.
 Fin klädda, vet inte när fotot är taget bara ..

sommartid

Vilken tråkig söndag. Orkar just nu inte berätta allt i detaljer, Inte gjort nånting typ. Mamsen hittade en hund ute, som vi hade några timmar. Visade sig att några holländare i länna hade tappat bort den typ. Det är väl kanske det enda intressanta för kvällen. Hatar att man har dragit fram en timme, så det blir sommartid. Måste man ju gå upp tidigare och så. Har också räknat att jag kommer sova inte alls länge, så jag kommer vara grymt trött imorgon. Man känner sig rejält sneknullad av nån anledning. Jaja, godnatt.

pajas

Sånhär konstig lördag har det varit idag, typ segat hela dagen lång. Vaknade typ halv fyra på morgonen, gick på toan och gick och la mig igen (wierd). Sen sov jag väl till klockan .. elva typ. Gick upp, och efter ett tag började jag städa mitt rum, damsög och bytte lakan. Sen har inte alls mycket hänt här hemma, hjälpte mamsen lite med tvätten. Och så gjorde hon sina hembakade pizzor, tryckte i mig nästan en hel och jag blev alldeles propp mätt. Nu har jag bara suttit och chattat, och fille har bestämt sig för att hålla mig uppe till typ klockan tre , kommer vara sjukt trött sen. Aja , tjingeling!


ondskefull kisse mot attack!

monkeyface

Dagen har väl vart rätt bra. Åkte till skolan, hade nåt konstigt häfte med konstiga frågor (tog typ tusen år att fylla i, dessutom!). Jag tror vi hade förstärkt engelska, hände inte speciellt mycket. Sen hade vi tydligen håla tre timmar, men jag stannade kvar i skolan, hade ingen lust att åka hem och tråka. Jag och Tessan hade genomgång från våran dans, och så satt jag och prata med Linda också. Sen blev det lunch, inte super gott. Sen matte, jag satt väl mest och skratta och försökte förstå alla tal. Sen so, fortsatte på den dära skit frågorna om judendom typ. 

Drog hem klockan två. Sen nu har jag väl mitt humör gått lite upp och ner, inte speciellt bra. Jag har i alla fall kommit fram till , att mina eksem i ansiktet nästan försvunnit. Men nu håller eksemen på att sprida sig ner på mina ben istället *sadface* . Och jag har länge klagat på att jag inte har några strumpor, så när mamsen kom hem gav hon mig tio par strumpor och en chokladkaka. Min mor är alltid omtänksam. 

Och jag är ju så grymt sugen på att tatuera mig, letar just efter ett "pappa" tecken, på japanska/kinesiska. Inte för att jag tror jag får, men om det betyder väldigt mycket för mig, så kanske det skulle kunna gå *typiskt mig*. Och så hoppas jag på att min läpp läker snart, så man slipper göra rent och gurgla saltvatten. 

Helgen kommer väl inte bli så mycket bättre. Jag vill ju åka hem till mina systrar, men vet inte om det går eftersom jag försökt sms:a en av dom :/ men jag ska försöka vila ut mig idag och imorgon får jag försöka göra nånting bra. Och jag tycker att det ska bli bra väder ute också, fan såhär kan det ju inte vara. Aja, tjingeling! 

Påtal om choklad, en liten bild ger jag er också. 


kissnödig

Dagen var rätt bra, sovmorgon och jag fick tid att fixa mig. En fördel med att inte behöva sminka sig när man har eksem, så jag satt lite vid datorn. Fick skjuts, och sen när svenskan börja & med att judefrågor typ. Gick kanske inte super, och alla jobbade ju inte direkt. Och så lunch, rätt okej faktiskt. Sen engelska, kollade på "Bolt". Sen så hade vi förstärkt engelska, hade Lisbeth igen.. Gjorde nada. Sen var det nationella matteprov. Fick i alla fall g. Slutade typ halv tre, så drog hem med bussen.

Har suttit hemma och inte gjort nåt speciellt. Druckit lite te (som jag blandar med honung och citron), låter skit äckligt. Men gott som satan. Sen gjorde jag gröna muffins, dom vart riktigt goda. Sen har jag gått ut med hunden en sväng också. Jag är lite snurrig, haft ont i huvudet typ halva dan. Fryser jätte mycket, så jag ska väl göra mig i ordning och gå å sova.



don't know what you're expecting of me

sleep tight

Är på väldigt bra humör! Ska såklart berätta hur dagen varit. Började dåligt nog med idrott, och vi spelade basket. Och jag hade inga skor, men det funkade ändå. Sen stressade man iväg till nationella provet i engelska (uppsatts). Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, men hoppas det blev bra. Sen efter det hade vi vanliga lektioner, så det blev syslöjd. Eftersom vi tydligen dragit över på tiden med NP så fick vi en kort lektion, och såklart gjorde jag ingenting eftersom lärarn fortfarande inte beställt mitt tyg *sucka högt*. Och så hade vi idrotts teori typ en kvart, och sen brunch. Smakade allmänt päckel och oroar mig av vad som egentligen är i den maten, usch. Och vi skulle haft svenska, men Mattias kom aldrig , så jag och Emma satt och fåna oss ute i korridoren. Och sen hade vi no, hade genom gång av typ DNA. Sen förstärkt engelska, Björn sa typ att jag fått eksem av allt metall som jag har i facet *morr*. Den lektionen segade sig förbi. 

Efter det följde jag med Tessan hem, vi satt och prata samt drack lite te å åt mackor. En kort stund efter tryckte vi i oss lite pytt i panna och gick till bussen. Väl inne i stan var jag tvungen att gå och byta mitt nya busskort. Sen när vi skulle hoppa på stadsbussen så såg tydligen inte kärring chaffisen att jag var ungdom , så hon satt där och klagade på att jag hade solbrillor och att hon inte såg om jag var vuxen eller ej. Man känner sig inte speciellt smickrad, väl framme köpte jag en flaska vatten också. Träningen gick super och det är verkligen kul, och det tar på magen (y) Efter köpte jag en dricka och en choklad kaka som jag och Tessan delade sedan på. Träffade Simon s vid bussen , så vi satt och pratade med honom tills han hoppa av. 

Jag har kommit hem, vilket som är väldigt tråkigt enligt mig. Bror min, min yngsta storebror har fyllt sjutton idag, så jag snodde en liten tårtbit. Och gissa om jag är sugen på att trycka i mig en till liten bit? Efter en stund gick jag upp och duscha, och alla krämer som kärringen från igår skrev ut till mig har min mami fixat ut från apoteket, så det blir väl att missbruka krämen och hoppas på att det blir bättre. Dessutom har alla krämer gjort så jag inte har kvar några ögonfransar kvar (långa sådana), vilket gör mig grymt ledsen. Kommer nog inte heller kunna ha smink på cirka två veckor heller *sad face*. Just nu ser jag verkligen fram emot att krypa ner i min säng och försöka undvika att förlänga kvällen. Innan jag kastar mig i sängen, ska jag ladda ner Aqua låtar, som Tessan påminde mig om. Men pusshej och börja inte tycka sämre om mig för att jag skrivit så mycket. PUSS

jag är kungkung kung

Det blev ingen skola för mig idag heller. Mamsen bestämde sig för att jag skulle åka till läkare, pågrund av mitt uppsvällda öga. Jag sa inte nej precis, jag var så rädd för att jag skulle haft hud cancer eller nåt. Ringde till jävla länna vårdcentralen och fick en tid kl elva. Åkte dit, fick vänta en stund, för jag råka sätta mig i fel vänterum, haha. Sen så äntligen så fick kärringen kolla mitt öga. Hon snarra nåt om sjukt mycket krämer och en ögontvätt som jag skulle få utskrivet av henne. Sen när allt det var klart fick jag stå och vänta på bussen i cirka en halvtimme. Må jag säga att det var verkligen riktigt kul, inte. Stod och snacka med mig själv, och blev utstirrad när jag stod där med solbrillor. Sen kom äntligen bussen och jag fick en "hallelujah moment". 

Jag är väldigt ledsen för jag hittar inte min sjal , och jag skulle behöva den nu när jag är förkyld och har ett jävla böld öga. Ser nerslagen ut , typ. Ska käka lite pan pizza med kyckling och sen ska jag vandra hem till Markusen. Taha, vi gillar att vi fortfarande umgås.. Huh, skitsamma. Skriver maybe sen. See you later alligator!

at home

Ouuff vad jag känner mig dålig respektlös, skiter i skolan YES! Men det är något jag inte tänker börja med, tror jag. Jag har kommit fram till att jag skulle behöva en riktig ansikts tvätt och gå ut en runda. Men vad gör man när man är hungrig, trött och ensam? Jo, då sitter man vid lilla äckliga-snusk-datan hela dagen och tycker synd om sig själv. För det gör jag, och jag är riktigt självisk. Taha, måste säga också att jag är rikigt uttråkad. Heartbreak på att jag har mensvärk. Kul som jag är ska jag väl ladda ner filmer med Heath Ledger, som är dräggell snygg. Jag känner ingen längtan tills mami min får reda på att jag skitit i skolan, och dessutom få en rejäl utskällning av Emma imorgon, *uhu*. Jaja, klagandet bringar inge happiness precis. Tjingeling



gamla bilder får mig liksom, ful.

Jesus med vinterkläder

Jag steg upp i rätt bra tid, cirka halv tio. Åt lite granna, och sen bara nån timme efter så vart jag tvungen att hjälpa mamsen. För Carolin hade sitt kalas idag, i simhallen. Efter en stund före ett så åkte vi upp och så fixade vi allting. Kort efter kom alla skitungar, och så blev det fullt i badet. Fille, Frank & Krull kom också, och det blev lite roligare då. Carro öppnade presenter, vi åt tårta. Sen när alla åkt, så kastar Robin i mig i badet, MORR! Och jag hade ju redan bytt om till kläder, så jag fick klä mig i en jävla jesus morgonrock ._.

Vi har massa tårta hemma, så ni får gärna komma hit och käka upp den innan alla andra gör det, för jag mår fan bara illa av den. Nu ska jag försöka färga mitt hår blont också , har i avfärgning nu. Ska färga en gång till idag , får se hur det blir, suck. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, vill bara åka härifrån.. jaja tjingeling. Ring eller smsa till mig, puss.



jag dör snart.

Torsdag; jobbig dag, väldigt ledsen. Kommer tyvärr inte ihåg så mycket, men den dagen var rätt okej tror jag. Sen följde jag med Emma hem, och vi skrattade ganska mycket tror jag. Och trött var jag, usch usch. 

Idag, Fredag; vaknade upp vid typ sju, åt lite frukost och glodde tv en stund. Fixade oss lite och drog in till Uppsala. Vandrade iväg till frisör salongen och vi behövde inte vänta länge. Emma skulle klippa lugg, och efter typ fyrtio minuter, så var hon klar. Kort blev det, och hon vart riktigt missnöjd, taha! Som om man inte kunnat gissa det eller? Men vi gick runt och kollade i affärer sen köpte hon ett linne och ett par jeans leggings. Åt på donken, och tillslut åkte vi med bussen. Jag följde med Emmsan hem. Hon klagade otroligt mycket på sin frisyr, och jag klagade över just den här dagen. Sen åt vi , kollade teve och sen drog hon på träning och dom skjutsade hem mig. 

Usch vilken rutten kväll. Vet inte vad jag ska göra .. jag orkar inte sitta still , då fastnar tankar i mitt huvud och tårar rinner ner för min kind. Jag står inte ut av dethär. Jag har i alla fall bestämt, jag ska aldrig mer ha sex och jag ska bli oskuld på nytt (bikta sig). Det är en great idea! Bajbaj. 




Don't tell me you'r sorry , Cause you'r not
jag vill inte ha dethär datumet, det skulle vart vi.

I walk in shadows

Idag har inte hänt så värst mycket i skolan. Hade några lektioner, fick reda på att jag fått G på nationella engelska provet, Suger. Öhm, jag träffade belgarna en stund också , verkligen super trevligt. HAHA! Och förstärkt engelskan var inställd, så jag drog hem vid två.

Åkte med bussen kort därpå in till stan, & träffade Jossi, Tessan, Sanna & Matthew. Men sen drog alla , jag och Tessan ringde Sussi, och då följde Milla & Cilla med till MAX. Efter en stund kom massa folk, lite kul. Men blev uttråkad efter typ efter att suttit där en timme utan att göra nånting. Vi drog tillslut till bussen, och Tessan missa bussen, för hon råkade fastna med en kille.. haha. Men tillslut började träningen och Tessan var på plats. Sjukt jobbigt pass, och sen kom jag hem vid kvart över nio, åt litegrann och kasta mig in i duschen. 

Jag har inte ens gjort mitt hem matte prov, som ska vara klart imorgon, suck på mig alltså ._. Jag får väl försöka fixa det nu när jag ska sova, så tjingeling jag är super trött!



baby I can see your halo

i döda vinkeln

Idag har dagen bara segat sig. Först hade vi Hkk, och vi gjorde bröd, ska tydligen bli semlor. Och sen lite rast, och så mentor. Mia snackade om att jag har IG varning i syslöjd (a) inte förvånad fan, ska försöka få upp mitt betyg i det lite typ. Och så hade vi so, kmr dock inte ihåg vad för knas vi gjorde. Sen matte, gjorde massa tal (jag är fett bra på matte!). Och så lunch, ganska gott ^^ i alla fall vegetariska. Sen tjugo minuters mentor, snackade om vad matsalen skulle heta. man typ woot, spelar roll? själv la jag till "krubbstuga" men jag tror inte den kommer bli fram röstad :/ men slutade klockan ett. 

Och då följde jag med Emma hem, och så åt vi litegrann innan vi drog till stallet. Och jag måste medge att jag har förjävlig kondis, vi cyklade dit. Inte speciellt långt, men jag blev fucking andfådd. Men vi fixade pollen och så red hon en stund på ridbanan. Jag fick riktigt fina bilder. Och sen träffade vi på en ondskefull kisse, han såg riktigt arg ut, jag skojar inte. Så, när vi kom hem till Emma, så skrattade vi åt hennes sexiga fettma katt Spökis. Och så en stund satt vi vid datan , och skrattade åt lite videos. Men jag fick bråttom och tog bussen hem. 

Sitter här nu vid samma ruttna dator, och tycker bara att livet suger. Mycket bra, verkligen. Får väl se vad mitt liv leder till , jag låter som ett jävla emo, men skitsamma. Pallar inte längre, jag klarar inte av dethär utan min älskling. Jag saknar dig så jävla fucking mycket, jag klarar inte av dethär.



jag skulle behövt dig nu.

raindrops are falling, outside your window

Måndag, skit dag. Skolan har väl vart rätt okej, bara att ett dumhuve fitta sig mot mig -.-' Dagen började med bild, och vi skulle redovisa om en jävla Sigrid Hjertén , men vi hann inte (y), för lektionen hann sluta. Sen matte en stund, gjorde gamla grejer. Sen no/biologi, fick ett papper om utveckling om typ djur och så, arbetade med det och så. Och så so, kollade klart på den skumma filmen "Life of Brian". Och sen lunch , gick väl att äta. Sista lektionen sv, fick göra en recension om filmen, och ja.. fanns inte så mycket att skriva typ :p 

Med ett jävla leende på läpparna åkte jag hem, och såklart har kattfittan skitit under sängen (precis brevid kattlådan!) MORR! Och jag är sugen typ på att städa hela huset, men när jag väl tänker efter hur stort hus vi har , så blir det inte lika lockande längre, taha! Ska försöka träna lite och nåt sånt kanske, ska ju vara en duktig flicka! :) Får väl se vad min dag har att bjuda på senare, tjing! 



en jossi & en linda, söta som få!
Y

du borde nog ta ut handen ur rumpan

En pissig söndag har det vart idag. Vaknade vid typ elva, och sen har jag bara degat. Har faktiskt rensat mina små djurs burar, och dammsugit mitt rum. Det ser endå inte så städat ut, palla? Längtar absolut inte tills imorgon, orkar verkligen inte skolan längre, det suger verkligen! 

Nu så sitter jag och väntar på att Meja ska komma hem, så ska jag gå en sväng med henne, och det ska sjukt skönt. Jag har ju inte motionerat speciellt mycket den här veckan, usch. Och jag står inte ut med ensamhet, så jag tänker minsann boka upp all tid i världen med mina kompisar nästa vecka. 

Jag och Linda har i alla fall bestämt att vi ska blondiner till nästa helg, ser jag riktigt mycket fram emot! Jag saknar mitt blonda hår som tusan alltså, och sen får jag skaffa lite löshår till det ^^ bra bra. Får se hur resultatet blir ;D




ojoj, bilden bara råka komma upp.
jag vet att linda kmr döda mig, 
bilden är från sommarn 07, precis
efter vi badat i bassängen ;) 

today I'm feeling tired

Det är lördag, Jag känner mig som en lat katten Gustav , typ. Nej men , jag sov till klockan tolv, gick och åt lite. Jag har inte gjort ett piss! Jag har typ duschat , och suttit vid datan och lodat (gud vad kul lördag). Emma och jag har i alla fall bestämt att vi ska åka in till stan och kolla på en film som heter "Taken", ska bli spännande. Det var tänkt att jag skulle med Fille till en fest i Nyby, men eftersom jag har haft en fucking vagel i mitt öga, så ser det ut som att jag fått en smäll. Och såklart skulle mamsen ha sönder skiten, så kom hon med vassaste saken, och jag fick panik , och började gråta. Så nu har svullnaden gått ner lite, och lite i läppen också (y) tyvärr kommer det fortfarande var från läppen , så jag hoppas det försvinner snart. Det var min lördag , och den sög kuk.

Imorgon ska jag försöka städa, om inte min "orkar-inte-göra-nånting" dag är imorgon också, buhu! Jag tycker nån borde vara med mig imorgon. För jag känner mig grymt ensam. jaja, shuuuuuz



cuz its true, Im nothing without you

singel och sökande

(apropå rubriken, jag söker ingen. det finns en låt som heter så). Fredag, åkte till skolan endå vanlig tid, fast vi började klockan nio. Strax efter mig kom det faktiskt några stycken i nian. Och klockan nio började nationella proven. Vi började först med läsförståelse, tror det gick ganska okej. Sen en halvtimme senare hade vi hörförståelse, och det gick åt helvete. Efter det så vart klockan tolv , och så blev det lunch. Inte så gott, men men. Sen hade vi typ matte, tråkigt. Sen so, kollade på någon konstig film , Mattias var inte där. Så jag slapp att göra historia provet, taha! 

Slutade klockan två, och så åkte jag hem. Har bara segat runt, och försökt få tag på nån polare. Som inte gått så bra, så jag har typ sovit lite och bara suttit vid datan. Klockan börjar bli sent, och jag vete fan vad jag ska göra. Grymt tråkigt att sitta hemma på en fredag kväll liksom.. Blir kanske bara det ikväll, får se. Tjingeling


Can you help me understand? 
And now you wish that you meant something 
And now you wish that you meant something to somebody else 


babble babble bitch bitch

Torsdag, gick upp & missade såklart fucking bussen. När jag väl kom fram till skolan så spelade vi basket mot 9a. Och vi ägde sönder dom totalt (y). Sen lunch , och så hade vi engelska, gjorde nåt slags prov & det var hörförståelse och det gick åt helvete. Sen hade vi förstärkt engelska, och Björnen var inte glad för att lektionen från igår var inte inställd , så han var lite arg. Sen så hade vi matte sista lektionen, och gick sisodär. Har fått hem ett matte prov, ska väl trixa med det nån gång i helgen eller så.

Och så följde jag med Emma till stan, vi gick runt och yra (hon leta efter kläder). Vi åt lite glass och jag tiggde pengar till en dricka också. Sen tog vi bussen hem, när jag kom hem bad jag mamsen köpa godis och lite dricka. Vi ska ha nationella prov i engelska, imorgon. Så jag är lite nervös inför det, ja. Till och med Markus kom en stund, han hade tråkigt eller nåt sånt. Jag är trött, och har ätit en kall/bränd pizza. Det är väl min så kallade middag ikväll. Och jag har gått och kärat ner mig i Marilyn Manson låtar, jajamensan. Jaja, Tjingeling!


" jag är tjock & du är ful, men jag kan BANTA! "
min voffsing har alltid vart ärlig med sådant.

blue jacket

Onsdag, skolan fer sure. Fixade mig i skolan, och min foundation har tagit slut * </3* (och min mami vägrar att köpa ny, för att jag tagit hål i läppen och den är sååå svullen och infekterad. Jag tänker INTE ta ut den). Öhm, DennisÄcklet kastade tusen snö bollar på mig, men jag blev i alla fall inte ut hivad i snön. Hände faktiskt inte så mycket, rätt lugna lektioner och så. Slutade klockan ett för att förstärkt engelskan var inställt *tummen upp*. Drog hem, och sen gick jag hem till Markusen en stund. Sen fick jag bråttom till bussen, och när jag kom fram träffade jag Tessan & hennes belgare (kommer inte ihåg namnet). Vi drog in till staden och sen blev det dans. Härligt härligt, och det är kulkul! Nu har jag i alla fall kommit hem och jag är skit trött, ska kasta mig i duschen och suga på en isbit resten av kvällen (pågrund av läppen). 

Imorgon är det sovmorgon till tjugo i elva, jag är fett pepp till att åka och träffa alla mina sötisar då! Ska fixa mig och sen delar jag natten med min säng och feta katten Tintin (tjockisar måste ju hålla ihop!)

puss



Can't you see that I love my cock?

Tisdag = kortdag. Härligt härligt må jag säga! Vaknade super trött som vanligt, steg upp och fick fixa mig i skolan. Och ovanligt nog, så gick vi iväg till idrottshallen och fick dansa, taha! Lärarna skulle kolla hur duktiga vi var och sätta betyg. Jag hoppas det gick bra, för jag vet inte ungefär hur det gick, haha. Senare hade alla i klassen redovisning, ganska mycket långtråkigt. Fick lite raster då och då, det var bestämt att jag och Emma skulle redovisa, som aldrig bekräftades (muhaha). Efter lunch stod alla och väntade på att mentorn skulle börja. Men förgäves så kom aldrig Björnen eller Mia, så vi stod och vänta i onödan .. typ. Tog bussen hem till syster Anna, och satt där några timmar. Hållde på att somna hela tiden, trötter är jag. Vid sex slaget tog jag en luffarbuss hem. 

Nu när jag kommit hem , har till och med tagit och piercat min överläpp. Gick super bra, tog inte alls lika lång tid som jag trott. Kommer gå runt och spotta saltvatten över allt, usch! Men jag är seg, och jag behöver verkligen sova. Så jag säger hejdå till bloggen för ikväll. 

puss


brinn hjärtat brinn

Dålig start på veckan , var grymt trött imorse. Men jag kom iväg till skolan i alla fall. Det känns som om vi bara hållt på med epok nu alla lektioner, men vi hade typ bild, matte, no & sv. för ean var inställd (y). Jag och Emma hade i alla fall riktigt trevligt, satt och skrattade massa. Har gjort färdigt planschen nu, så vi ska bara försöka lära oss alla ord, och sen blir det att redovisa skiten också!

Efter skolan så följde jag med Jossi och Linda in till staden. Först gick vi till donken, sen så gick vi och kollade runt lite grann. Och sen testade jag byxor, super snygga dock kanske inte snygga på just mig. Jossi's syrra kom en stund, och Jossi fick en ny jacka, jätte söt var den! Men sen sprang vi iväg till bussen, som var proppfull.. 

Sitter nu hemma, inte alls pepp på att göra nånting. Är så jävla skoltrött, har fan inte ork till nånting. Ska gå och lägga mig sent, så jag hinner sova en stund med, taha. Ska vandra iväg och äta nåt tror jag, och sen se till att inte sitta vid datan , eller försöka i alla fall. Har pratat med min söta vän Linn som jag alltid möter på mitt ridläger, ska försöka bestämma vilken vecka vi ska gå och så, ska bli super!
 pusshej 




hör du sanningen , det lät som ett skratt.

energikick på g

Helgen har bara rusat förbi, det har vart jätte härligt att åka ifrån almunge ett tag, och jag åkte till lugna gottsunda (taha). 

Fredag kvällen, Tog bussen in till stan, träffa lindish och dom. Dom skulle tydligen festa, men jag for vidare till gottsunda. Sen kom jenny och natalie och mötte mig, sen var jag hemma hos jenny och var med hennes familj. Vi gjorde inte mycket, myste framför tv:en och en liten hund vid namn leon juckade sönder min arm *höh*. 

Lördag, Vaknade, åt lite. Gick ner till centrum och jenny handlade lite, och sen gick vi tebax. och typ efter lunch så gick jag vidare till maja, och där träffade jag hennes lilla familj också. Vi satt mest och pratade, och jag kära mig ner i elias, hehe (a). Klockan blev mycket, och jag vågade inte gå ut till bussen, HAHA! Så jag sov kvar. 

Idag, Vaknade såklart tidigt, som vanligt på helger.. vid typ nio. Åt lite frulle, och sedan har vi typ bara snackat massa. nu på eftermiddagen tog jag mitt pick och pack och drog hem. Jag sitter hemma och ska nog städa rummet var det tänkt. Jag mådde bra när jag kom hem, men nu går allt över till att jag är deprimerad. 


Love has turn my life into shit. Du fattar fan ingenting, du tar allt som en jävla lek.

vem är jag

Idag så har det vart rätt okej dag. Första lektionen var det musik, spelade "smoke on the water" på gitarr. Och sen förstärkt engelska, som jag gör aldrig nånting på, haha. Sen så var det engelska, rättade provet, gick såklart dåligt (y). Och sen idrott, spelade tråkiga basket, gick åt pipan. Sen så lunch, även fast jag var riktigt sugen på mat, så var det inte direkt gott. Sen hade vi matte, blev väldigt deprimerad. En stund senare, så var det so. Det var typ sista lektionen på epok , så jag försökte rita klart min teckning. Ska fortsätta rita den , ska bli klar på den tills måndag typ.

Nu sitter jag hemma och tittar på Lejonkungen. Den filmen är min stora kärlek, för jag är en stort fan till Disney filmer, dom är underbara! Ikväll ska jag fara till min söta syster Jenny, och ska sova där. Vi får se vad som händer, men det blir nog super mysigt! 

För övrigt har jag inga stora planer inför helgen, hoppas på att någon ringer och vill vara med mig. Om jag får lust piercar jag nog min överläpp också. Har tagit ut den som jag haft så länge nu, så det får vi se hur det blir. Och om jag har lust städar jag nog rummet också, taha. Nej, nu ska jag påbörja att kolla på Djungelboken. Får se om jag uppdaterar imorgon också. Tjingeling



en någurlunda söt bild på mig.

050309

jag vet att jag har vart inaktiv flera dagar nu. men det har hänt massor av skit som jag inte vill snacka om. och jag har haft det jobbigt, så jag har inte haft nåt vettigt att skriva ens. har jag säkert inte nu längre heller men. 


över till det ny vill veta, idag är det torsdag - alltså så var det sovmorgon till tjugo i elva. ganska skönt att få sova ut, eftersom jag kom hem sent igår. jag drog till dansen(y) men jag hann precis med bussen till skolan. svenska, epok, försökte rita en disney figur. så lunch, spagetti & köttfärssås. så engelska, gjorde klart oförberedda provet. så var den fen, gjorde absolut ingenting. och sist matte, jag & milla fick ett gott skratt i allafall. och lisbeth var skitgrinig. nu är jag hemma. har inget hum om vad jag ska göra. sitta och ruttna är väl det mesta man kan göra. rummet är skitigt, pallar inte bry mig. fille är här jag får väl umgås med honom då kanske. nu ska jag dra och dö. hejdå




haha

slitna hårtoppar

jag och emma sovde ganska länge, och jag låg och drog mig till typ halv tio. sen gick jag upp, och vi kollade lite på tv och satt lite vid datan. sen kom en datasnubbe från emmas pappas jobb, han verkade rolig. så ringde tessan en stund också. sen åkte jag hem. nu har jag rensat rex bur, badat, rensat öron (usch!), klippt klor. om en stund ska sussi och hennes syrra hämta honom. han får det nog bra. jag har knappt ätit nånting idag. jag är inte hungrig, jag är deprimerad. tro det eller ej, jag ska bli en bättre person. socialare, roligare, smalare och bara allmänt bättre. men jag ska gå och tvätta håret snart tror jag. ska ut och gå så jag får röra på mig också. 




älskling <3 vet inte vad jag ska säga ..