lite bilder ba

linda är min fotomodell i skolan, visst är hon fin?
mig alldeles nyss, hade lust att ta kort på min tunga.. ^-^ icke vacker syn men.

Yeah

I've tried to go on like I never knew you
I'm awake but my world is half asleep
I pray for this heart to be unbroken
But without you all I'm going to be is,
Incomplete

I pray, for this heart to be unbroken

Rätt okej dag. Åkte iväg till skolan som vanligt, och efter lunchen så hade vi håla två timmar. Usch så skönt, men rätt segt. På en rast tappa jag min piercing kula till läppen, fy fan vad jag blev arg (hänt en gång förut, och kulan kostar fan 75 spänn..).Efter skoldagen så drog jag och linda in till stan, det jag köpt idag är hårfärg som sitter i just nu. Hoppas på ett bra resultat, annars dör jag. Mina utslag blir bara värre och värre, det kliar och det svider som fan. Mor min har i alla fall beställt tid hos hudläkaren, så nu hoppas jag bara på att få en tid så snarast som möjligt. Dessutom kan jag knappt äta, fast det är värt piercingen & kilorna jag förlorar.Jag blir bara mer och mer hungrig hela tiden.. men jag ska låta bli att äta.. haha. Ska försöka trappa ner till en cigg per dag, känns som om min piercing tar illa upp om jag röker. Men nu ska jag vandra vidare, puss

söndag eftermiddag

en sådan tråkig dag, dåligt väder. dålig tunga, haha! men borde inte klaga eftersom jag rasat i vikt, precis det jag velat så jävla länge. hade tänkt att åka in till stan, men får se om det ens blir av.. jag är så jävla sliten idag. har fortfarande världens största utslag, på halsen, på armarna.. och på händerna. det är fan äckligt, det svider och kliar. okej men resultatet av tungan då, jovisst det är svullet och läspar en hel del.. och kan inte äta för då kommer staven i vägen. så jag har mest rökt cigg och druckit typ cola, eftersom svullnaden ger fan att gå ner. men nu ska jag nog dra ifrån bloggen, synes.

godkväll världen

haha dålig födelsedag. enda roliga var väl att raka frank med min nya rakgrej, och att få vara med kim. ingen tårta idag, så man kan små hoppas på att det blir tårta imorgon. har gått runt och käkat piggelin, har inte alls gått bra, svullnaden är hemsk. har fått nån rolig manick, rakgrej av min mor med lyse på och allt. haha lite kul, sen fick jag lite smycken av min ena bror & hans flickvän, jätte söta. fick lite pengar av min mormor också.. fast kvällen har vart lite tråkig, fast alice och ronja gick hit en liten stund så. imorgon ska jag nog in till stan tror jag. får se.. godnatt iallafall.

lita på sanningen ..

dagen är här. min födelsedag, idag blir jag sexton år. som vanligt känner man inte någon skillnad alls. igår tog jag hål i tungan, det gjorde min fyrtioåriga morsa också. så nu är min tunga helt konstig.. förmodligen ska jag snart bli firad, äta tårta (om jag kan), och hoppas på att jag fått nåt bra i present. men uppdaterar maybe later, pusshaj


keep this close, by your side.

jag brukar nu förtiden försova mig väldigt ofta, det är fan illa. men ja, skolan idag med. rädd sega lektioner, men jag överlevde. fick reda på att min svenska lärare haft mina två systrar för ett bra tag sen, haha rätt kul! dum nog som jag är struntade jag i sista lektionen, engelska men jag och linda orkade verkligen inte. så när vi kom in till stan träffa vi lite kompisar. det var bra, och najs. hängde mest runt där, gjorde inte alls nåt speciellt. nu sitter jag vid min lillasysters dator, haha för min är fortfarande på lagning (det suger att inte ha en dator på sitt rum). jag har ätit litegrann, och snart ska jag in i duschen. är riktigt pepp imorgon, muhaha. säger ju sen varför (: men pusshaj till dig som läser allt dethär :)

<3

ja, jag är rädd. jag är fett rädd för kärleken. jag tror jag är kär i kärleken.. känslan av att ha någon bredvid mig, ha någon att prata med när man är så jävla nere, bara sitta och mysa, sånt får mig bara knäsvag. att kyssa någon, och jag känner att det skakar i benen, är ett bevis på att jag gillar personen. att ha någon som verkligen bryr sig, man vet att man är älskad. sånt får mig att känna mig bra. att ha någon som säger; du är så fin, med eller utan smink. eller säga, jag tycker om din kropp, jag gillar verkligen dig jätte mycket. då känner man sig speciell, och att ingen kan stoppa det vi "har".. sånt är bara älskvärt ..

varför jag börja prata om kärlek vet jag faktiskt inte.. men jag gör det endå.

Im killing loneliness with you

snabbt inlägg, åkte bil till skolan. jätte chilliga lektioner, as härligt. sen drog jag ner på stan med linda, hon tröst shoppa, det var bra av henne. sen träffa vi jossi,kim & robban. jossi och linda gick och åt på dragon palace, linda skulle gett mig pengar men jag orka inte.. så vi gick runt litegrann, satte oss på varma gubben och hade det jätte mys. sen drog jag och linda på nån jävla musikal med våran klass, den var lite fucked up. tog bussen hem vid elva, och det är sent. men linda bjöd mig på kaffe, så är inte ett dugg trött egentligen. men ska dra nu. pusshaj

you wish that you meant something

jobbig dag, försov mig som alltid.. skolan var rätt okej, hade roliga lektioner. jag och linda satt mest och garva åt allting, det är mys. efter skolan träffa jag massa kompisar, det är najs det. men sen vid åtta åkte jag hem. är feta trött, ska bara röka klart och sen ska jag sova.

okej, bra att ni inte bryr er. om det är nåt, så gå fram och säg det i real eller ring mig för att bråka genom internet är fan .. usch. i alla fall, det sista jag vill är att "hata" någon jag känt bra, men i dethär fallet får man väl ta skiten och bara leva vidare antar jag.

fuck them all

tydligen är det nåt nytt om att folk snackar bara skit om ditt och datt. lägg ner tid på eran egna skit istället, som om det skadar mig än hur mycket ni än säger hur mycket ni äcklas av mig, hur mycket fjortis jag är. och ärligt talat så är ni lika patetiska som jag som ens orkar bry sig om en det vi "bråkar om"; en kille. visst så vare allt ? att vi aldrig vart kompisar på riktigt , vi bara låtsades såhär bli jätte bra kompisar och sen nu kastar du bort allt ? shyst, bra då vet jag precis hur ni fungerar och då vet jag att man inte ska prata med er igen :) ja jag står vi mina åsikter, och nej kompisar snackar inte skit om varandra, eller någon dom tycker om. visst så blev det, för jag blev trött på allt om honom. men nej jag tar inte bort namnen för alice har ju skrivit så mycket fint om mig på sin blogg så det låter jag bli :) eftersom en blogg är till för att skriva ner sin vardag så hade jag lust att skriva om det precis som alice starta det :)

jag står tar inte åt mig, skiteri.

nu sitter jag i skolan, hade ju datakunskap i fredags , men mitt användarnamn ville inte funka, men nu är det fixat! :) linda är här brevid, bilderna som jag tog på henne är uppe på katte's hemsida, gaha ! mjo, sen ska jag väl gå runt med linda på stan. och fan vad bra jag mår!


sjukt ful bild på mig, en lektion, HAHAHA :)



okej, jag tycker det här är riktigt omoget att skriva om nåt sånthär på en blogg men jag gör det i alla fall. som sagt blev jag väldigt mycket osams med ronja och alice, och nu har dom börjat snacka skit om mig. kallar mig "fitta, fjortis" m.m. men dom kan vara omogna och säga sånt till mig, för jag tar inte åt mig. jag har inte gjort nåt mer än att sagt det jag tycker, och jag står fan vid det. att springa iväg och sen snacka skit om ens kompis, FÖR EN KILLE; är som sagt omoget. förstår seriöst inte erat problem. men allt ni har sagt bevisar bara på hur omogna ni är och kan inte ta emot nåns kritik, jag menar alla har rätt att ha sina åsikter, om ni är riktiga kompisar skulle ni skitit i det jag sagt och kunna va kompis med mig endå, men tydligen inte. och ni kan absolut inte hålla tassarna från kims mobil, och skriver massa skit; för att försöka få mig avundsjuk. :) puss på alice och ronja för jag har nåt att skratta åt :)

jag vill känna glädje & lycka

hann inte uppdatera igår, men det var rätt kul. enligt mig i alla fall. precis när jag vaknat så drog mamsen med mig hem till sara, hennes jobbarkompis. hon fyllde år, och det var jätte trevligt där. sen vid sex kom jag hem, då åkte jag in till stan med jossi och fixade cigg åt henne, sen gick vi till stadsparken och träffa kim. så gick vi runt lite där, träffade dennis, och så var vi med cilla,milla & julla också. sen gick vi runt och kolla på raggar bilar, det var typ american car show. träffa lite av kim's vänner, efter ett tag kom rasmus och satt där med oss ett tag. men sen var vi tvungna att ta bussen hem, så då gick jag och jossi till bussen. sen kasta jag mig in i duschen, sen gick jag och slagga.


nu är det söndag morgon, jag har sovit hur länge som helst. så jag hoppas jag kommer upp i morgon. jossi hade tänkt att komma hit och vara med mig en stund, det är bra.


sara's jätte fina tårta (hon älskar recycling, märket står för hennes hemsida)


saras lilla kalas bord, det stod morötter och te, ni vet såntdär gott.. ehe


jag ragga upp ronald mcdonald, han va lite stel men jag fick ett fint minne!


min outfit, ni behöver egentligen bara lägga märke till
min jacka som jag lånat av min syster, I like it!

fredag var igår, tidig lördagmorgon.

godmorgon.. igår (fredag) så var det skola. åh gosh, vi hade skolfoto också, fyfan vad hemskt.. vi hade bara tre lektioner, wiho. jag och linda bestämde oss att äta ute på lunchen, alltså inte i skolan så vi gick till subway :) det var gött. träffa alice, ronja och hannah kort därefter. och så gick vi till waynes, träffa en kim och robban + sussi & tess. senare gick vi tillbaka och hade mattelektion. efter det följde jag och linda med hem till alice och åt lite. sen drog vi ner på stan igen, med kim och robban. dom bjöd mig på bio, alice och ronja banga. HAHA, men filmen var bra, kommer inte ihåg vad den heter bara. sen gick jag till bussen, och så träffa jag tess, sussi & jossi. nu ska jag se till att sova, jag orkar inte vara uppe så länge till.. pusshej uppdaterar sen :) och dessutom har jag kommit in på reggeaton dans kurs! jag är så himla pepp !

dåligt batteri på mobilen, ehe

jag är jätte förkyld. det är äckligt. skoldagen var rätt bra, fick bättre kontakt med alla klasskompisar , och det är ju bara bra enligt mig. sen träffa jag och linda upp alice,ronja,lana,sussi,tesan,jossi. köpte en kaffe och chilla lite, sen gick vi och kolla kläder sen drog jag hem med alice. vi har vart hos henne, ätit och kollat teve. nu är hon trött, jag ska nog ta mitt honungste och försöka få tag på nikotin .. aja pusshej syns later. lite bilder, som inte kommit på länge.


jag försökte vara lite söt, och sen är det massa muggar efter alla fikat ;D

hemma hos ronjis

godeftermiddag! idag var det en mysig dag i skolan igen, jag och linda kommer säkert ha skit kul. gick iväg på lunch rast och köpte cigg, tyvärr kom jag försent men det var värt det. slutade vid halv ett, drog in till stan och mötte kompisar , as usual. sen träffa jag alice, då åkte vi till ronja för hon skulle hämta sin mobil. nu lånar jag hennes dator, det är typ bestämt att vi ska hem till jenny och sova där. det är jätte mysigt där. aja ska kila puss.

gamla bilder bara för att ronjas kamera är bäääst






something I can't forget

sitter och lyssnar på escape the fate med jossi, det är nostalgi vi snackar om <3

kataderal skolan, I'm the new one!

åh, jag har börjat i ny skola. och linda & jag kom i samma klass *thank you god*. hela skolan påminner om hogwarts, kommer total tappa bort mig .. haha skit stort alltså. men eleverna i klassen verkar rättså snälla, det hoppas jag i allafall. slutade ganska tidigt, vid tolv. gick ner på stan, träffade jossi. sen träffa vi tes, och sussi en stund. sitter hemma nu med jossi, ska dricka mitt honungste. och jag bojkottar linda om hon NÅGONSIN blir sjuk, muha. pusshaj

what a handsome FACE

igår åkte jag hem till jenny med ronjis. vi gjorde inte så mycket, som vanligt hemma hos henne. men hon har skaffat en grymt söt vovve, jag är nykär! alice kom hem igår natt, så vi åkte till stan och fikade med henne (idag). det var jätte mysigt att se alice, hon gav mig två armband och ett ciggpaket, jag blev jätte glad! sen träffa vi vic en stund också, gick runt i stan och kolla lite saker som jag funderar på att köpa. efter ett bra tag gick vic, och sen gick vi och fika igen. senare drog vi med sussi,linda,tessan & jossi, träffade några av deras kompisar. vi lyssnade på musik och umgicks. sen vid tolv åkte vi bussen hem. ronja och alice följde med mig hem, nu ska vi mysa. PUSSHAJ

fan vad jag får nostalgi.

sitter vid datorn och svettas sönder. japp ett bra bevis på att jag är sjuk.
försöker ringa till knutby vårdcentral, men äckeltanterna vägrar svara, jävla cp:n.
har feta ont i halsen, går inte att äta eller röka. det suger så hårt.
saknar en person, saknar en alice också. har fastnat på en massa bra låt.
vill umgås med nån, kan inte för jag är sjuk, ;_; <3 uppdaterar kanske sen.


låten förklarar så jävla mycket som jag känner.

jag vill ha dig i sängen


please rape my brain

ronja är här. hon är söt. själv är jag sjuk, har grymt ont i halsen.
har tydligen blivit smittad av tessan som har halsfluss & feber.
usch så trevligt. usch så roligt att det är bara 5 dagar kvar tills vi börjar skolan.
ett stort jävla plus på att jag inte har en jävla aning om vart skolan
ligger nånstans, åh suck. jag har en sån jävla stor lust att gå och dö.
jag gillar verkligen inte att må dåligt. varsegod för ett stort inlägg om klagomål.

I wish I could hold you

dålig uppdatering, inte för att så många lider av det kanske men jag blir lite besviken på mig själv. men i alla fall, igår åkte jag till almunge. efter en stund kom ronja hit, och jossi. vi drack lite cider och chilla litegrann. hade tänkt att va uppe hela natten, gick inte bra.. haha. sen idag åkte jag till stockholm, eller jossi och ronja följde ju såklart med. vi gick runt och kolla kläder och skor, träffa hennes kompisar typ. nu äre kväll, och alla är väldigt deppiga, värsta emo hörnan.. jag saknar så många personer så jag håller på att dö. fattar inte varför jag fuckat allt så jävla hårt .. aja får se vad som händer imorgon. puss

I'm yooooours

igår åkte jag hem till jossi, och kollade på twilight .. åt ganska mycket godis ;) idag åkte jag, jossi, tessan, och sussi till stan, träffade en markus som jag träffade på urf. det var trevligt haha, satt i stan och chillade ett bra tag. sen nu åkte jag till knutby igen, sitter lite vid emils dator nu .. har inte träffat ungen på ett bra jävla tag. vi ska ut och chilla tror jag. ha det bra puss, :)

något sliten då..

urf är en jävligt kul festival , hihi. tre dagar, och jag hör till och med skillnad på några låtar (wih, framsteg förfan!). jag är så jävla trött just nu, kommer förmodligen sova väldigt länge och slippa skynda mig upp.. träffa i allafall lite nya människor och det var najs! nu ska jag fan sova. pusshaj

uppsala reggae festival

UNDERBART! <3




ska inte överdriva. skämmigt nog så lyssnar jag inte på reggae, men jag lider inte för det är faktiskt skön musik .. har sett ett antal svenska artister och så nu engelska, fast det är en dag kvar. och jag kom in gratis, tack vare rasmus. det är uschligt härligt fan ! nu ska jag fixa mig och dra dit, byebye

trevliga lilla jag

vaknade vid tolv, morsan peppa mig att gå upp. vi åkte till upplandsväsby och hämta upp hennes roliga kompis sara, trevlig tjej! sen åkte vi till sthlm, och jag köpte mitt underbara löshår! sen köpte vi lite mat, sen åkte vi hem. fixade löshåret och drog in till stan. fixade cigg, och mötte upp rasmus från finland.. han hade tänkt att smuggla in mig på urf, haha det ska funka! nu mitt i natten ska jag äta mat, har inte ätit nånting på hela dan .. sen ska jag fan sova. pusshaaj


usch vad jag är het när jag posar ;D



denhär låten väcker gamla minnen.. underbar låt . !


TUTTAR!


mr.perfect don't exist my little friend

orkar inte skriva längre "dålig uppdatering" har kommit fram till att ingen läser min blogg endå så har ingen anledning att skriva så längre.. idag så har jag bara sovit, gick upp vid tolv .. gick och duscha, sen gick jag och la mig igen. sen träffa jag daniel w, länge sen .. har försökt tigga cigg men det går ju såå bra .. vill åka nånstans, men har absolut ingen lust att sminka men jag har börjat få "skabb" utslag igen, och jag ser ut som ett rövhål i nyllet. min dator är också damp, tydligen ska vi byta ut alla grejer i den IGEN. jossi sa att hon skulle komma hit kanske, men vet inte om hon gör det . aja, tjingeling

nu ska jag lägga upp alla bilder från skåne, lite intressantare kanske :)


dagen innan jag drog till skåne :) trött meja i bakrunden..


vi var ute och körde med charlie också en dag :) tillie är där framme ^^


emma och hennes kissemiss gottfrid! :)


... och gottfrids bror ivar blev min stora kärlek .. :D <3


köpte lite smink när vi va inne i stan ^^ ögonfrans böjan var skit dålig, så jag bytte en med emma! ;D


och så emmas kända häst wimse, som ska på VM om nån vecka! :) jag håller tummarna på honom! :D


.. alla vet att emma är hästgalen, men inte så livfarlig med henne blick :o


emma vill visa sin coolhet, haha med lite sol i bakrunden :)


tillie.. haha finns inte ord till denhär bilden! hahaha


"fatou", emmas vita chinchilla som heter sixten egentligen, hur söt som helst!


här har vi chinchillan som emma döpte till pumbaa, haha söt men skygg..


haha ivar var lite speciell som sagt :D


en normal bild på tillie :)

stay calm, stay clean..

förlåt för allmänt dålig uppdatering, för jag har vart inne i stan både idag och igår. träffa massa nytt folk, en snubbe har bitit mig i halsen så jag har feta ont där nu.. i alla fall för övrigt så laggar min dator som fan. och jag hade tänkt att gå på reggae festivalen här i uppsala, men damn vad dyrt det är.. en snubbe från finland som jag tänkt att träffa, ska bli kul också :). jag ser ut som ett skabbfejs, jag saknar alice, jag saknar skåne och jag vill ut och gå .. fast det är mitt i natten .. skiteri. aja, uppdaterar imorgon. pusshej