When the lights go off you will understand

Oh gosh, jag är riktigt ledsen att jag inte uppdaterade igår. Men jag hade inte sovit på hela natten (pågrund av en snubbe som höll mig vaken!). Så jag deckade direkt efter att kommit hem från stan. Skolan är ganska chill just denhär veckan, vi har elevens val. Och jag har hkk, med E, S & T. Mysigt, fast vi har typ bakat bröd och muffins. Så jag är ritkigt trött på bakelser, taha.

Idag var det kortdag, och jag har polerat min moppe nu när jag kommit hem. Min beauty ska in på lagning, och jag är fett glad för det! Äntligen, säger jag bara. Klockan fem ska jag upp till skolan, för det är öppet hus. Och jag ska tydligen stå ute på ute planen och springa runt? Nejmen, ska göra idrott utomhus typ. Och Alice ska med, bra det!

Och på torsdag är det valborg, som alla går runt och tjatar om, jag har absolut ingen längtan dit. Kanske kommer en kompis från stockholm och hälsar på , det skulle va grymt kul. Men aja, orka datorn. Byebye

saknar det vi hade,
& jag saknar det vi sa.

emuträff i uppsala

Idag var det "emoträff" i uppsala, i stadsparken. Träffat lite nytt folk, och satt lite på bryggan och så. Trevligt, trevligt. Var i stan ganska länge, och umgicks och hade väldigt roligt. Sen åkte jag hem till N och pratade & lite så, FETA NAJS. Jag blir ledsen för jag hittar inte mina moppe nycklar, och tydligen har mats snott min fucking moppe, så jag blev väldigt sugen på att åka! Jag vill umgås med A också, haha hon är så trevlig <:  
pusshej!


jävla muppbarn, älskar dig

p.s. ich liebe dich

Hade sovmorgon till klockan 9. Och åkte till skolan och hade np i matte. Första delen sög , men andra gick lite bättre. Sen hade vi en försenad svenska lektion, och sedan tog jag bussen in till stan. Satt och väntade på ungdomshälsan, och sen var det samma tant där som i förrgår! Jag ska tänka över vad jag vill ha för preventivmedel, men nu för tillfället får jag köra med kondom (bra det).

Sen satt jag på bryggan och njöt lite av solen och läste boken Packad. Handlar om en tjej som typ söp bort sitt liv, ointressant men bra. Sen gick jag och träffade massa kompisar. Och sen gick vi runt litegrann, och gick tillbaka till bryggan och satt där en stund. Sen gick E & E och jag till weekday och emma kollade byxor. Men vid halv sju drog jag och Emil till bussen. 

När jag var framme vid munge var A & R där! Fett trevligt, och så träffade jag D också litegrann. Gick hem till mig och drack typ kaffe. Sen vandra vi till A's hus och jag har ju aldrig vart där förut, riktigt fult hus! Haha! Sen var vi ute, och så kom D och joina efter ett tag. Satt och snacka, sen gick jag hem och åt lite. Nu ska jag strax sova, måste göra det. Börjar bli sent. Byebye


schnygging

glad

onsdag, är det idag. Idrott på morgonen , amerikansk fotboll, fast utan tacklingar faktiskt. Hade mvg på ergonomi provet, taha stolt jävel man é! Efter det engelska, gjorde inte så mycket. Och sen syslöjd, gjorde faktiskt ingenting, men tydligen hade lärarn beställt tyg, men det hade inte kommit så jag orkade inte. Och så idrotts teori. Och sen lunch, usch mådde illa fan. Sen svenska, tränade på biologi provet. Kort därefter hade vi jävla provet, och det gick inte bra, nanana. Och sen förstärkt engelska, hände inte ett skit, pratade typ :) 

Så följde jag med T hem, och vi åt macka och drack te. Sen sprang vi till bussen, åkte in och satte oss på max. Satt och åt lite, sen drog vi iväg till dansen, riktigt roligt pass idag , sen i slutet bestämde vi oss för vilka slags kläder vi ska ha och så, blir nog kul med uppvisning :) jag har seriöst gett upp om ett bra liv, jag orkar bara inte längre. är för svag, har ingen ork att försöka.



careface

Sköööööön dag helt enkelt! Började lite segt, men det blev bra tillslut. Hade hkk, och bakade rulltårta med frau. Sen så hade vi mentor, och jag fick ett papper, så jag kunde höja mig i fysik. Sen hade vi so , satt ute i korridoren och pratade med N & J, var lite väl deprimerad och kunde inte koncentrera mig .. Sen var det lunch, åt typ tusen mackor, taha. Efter det hade vi mentor tjugo minuter mentor, snackade om skoltröjor (fett najsiga!) 

Sen åkte jag med folk till staden. Men jag och L gick till donken, köpte en paj och glass. Sen gick vi och fikade på max, kaffe och cheescake. Träffade en snubbe från klassen, haha. Sen gick vi till ungdomshälsan. Snackade med LÄTT den skönaste tanten där, fett kul hon va! Men tog ut p-staven, stack till lite, och den va böjd *ooopz*. Men sen gick vi till lite affärer, kära ner mig i en klänning från gina tricot, måste ha bara. Sen gick vi också till jam jam , och L bjöd på en klubba. Och vi sprang till 809:an, men L tog en annan buss, så där sa vi hejdå. 

Är hemma nu, glad för det. Men hemskt nog så har vi prov imorgon, och jag kan nästan ingenting. Är lite trött, och ska nog gå upp och duscha tror jag. Har suttit och tänkt ganska mycket, har bestämt att jag ska träna med Sixten jätte mycket i sommar, ska fan bo hos Lundell några veckor, det är nåt jag verkligen vill. Saknar hästeriet väldigt mycket, och jag ska fan inte sluta med det <3 men bajbaj!

hug me

grape tonic

Dagen har vart seg, jag ville inte ens gå upp imorse.. haha. Åkte iväg till skolan, och satt och sminkade mig där, muhaha. Sen hade vi typ "samling" i HKK salen, ska ha findus & eva-lisa eller vafan hon nu heter. Och sen matte, skit tråkigt. Och sen skulle vi ha no, och plugga .. men jag hade glömt boken hemma, så jag halvsov typ hela lektionen, taha. Sen so , och snacka om judendom -.- Sen lunch, åt sojakorv med makaroner, höhö. Och J följde med mig hem, sket i ean. Trött jag är, ska sova tidigt ikväll, får se vad som händer. Jag tycker inte om datumet, och den personen jag skulle delat denhär dagen med .. för det blir ju inget av .. men jag tycker i alla fall om bilden nedanför :)



kolsvart i mitt huvud

varför kan jag inte bara glömma dig,
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg 
hur blir jag bli hel igen efter du tagit sönder mig ?

kyligt inomhus

Jag vet att jag aldrig skrev nånting igår, sorry. Men jag gjorde inget speciellt alls, jag satt bara hemma. Satt och tänkte på mitt sorgliga liv, och såklart föll några tårar också, jag är verkligen en deprimerad person. Jag skulle behöva antideppresiva piller .. Men jag kollade klart delen på The little man, den var jätte rolig, haha! Sen sov jag vid halv tolv, gosh vad trött jag va.

Idag vaknade jag först vid typ sju tiden, men jag somnade om till klockan tolv. Så gick jag upp, åt lite mackor och drack mitt mupp "te". Sen nu har jag bara häckat vid datan, och pratat med min roliga familj. Tydligen har T haft sönder sina jeans leggings , så hon ska komma hit och ge dom till morsan min, haha. Ikväll blir det att åka till gunsta, hem till N. Får hoppas på att det blir kul , det blir det nog :) Och F har kommit fram till att jag lyssnar på samma låtar hela tiden, och dom flesta är kärleksballader, fyfan vad är ledsen inombords. Men nu orkar jag inte nå mer, pusshej


two lip piercings

Idag har dagen vart lite smått seg. Skolan och så, pratade om typ barnens rätt, hade konsument kunskap, och sen boxercise och afrodans. Och tro inte att jag gjorde nån jävla gorilla dans! Det fulaste jag sett på länge alltså. Men sen drog jag hem i alla fall. Nu har jag suttit lite vid datan, duschat och läst lite ur biologi boken. Jag måste få bra på provet, åtminstone g. Och jag har tryckt in en stav i min gamla piercing (i läppen). Så nu har jag två svullna läppar, vackert. Nej men , och så har jag tappat bort mitt busskort, hemma dessutom och jag vet inte vart det är! vänt allt upp och ner i mitt rum, och endå inte hittat den. Skit också, stackars morsan. Och nu har jag fått min jävla mens också, det är ett stort minus. Jag ska strax gå och lägga mig i sängen, och läsa lite. Jag har länge funderat över varför jag får klös märken på mina ben, men i natt fick jag svar. Jag har tydligen legat på katten, så hon blivit arg och klöst mig (och jag har inte vaknat av det!), eller nåt i den stilen. Men fyfan vad jag är kissnödig och har ont i magen, ska sluta mina ord nu. kram


haha, fyfan

magknip

kortfattat får det bli ikväll. är så himla trött och vill bara sova. idag så har först vart i skolan, och det kom en knarksnubbe som snacka om droger, snäll gubbe det där. och sen kom en kärring och snacka om tobak, och sen gick vi tipsrunda på spåret. efter skolan så åkte jag och tes till stan, gick iväg till darkwell och nästan krävde att få köpa en stav *höhö*. tyvärr har min läpp inte läkt riktigt, så jag måste vänta typ någon månad till innan jag kan byta till den </3 sen gick vi till max och käkade. strax efter kom jossi och joinade en stund. sen åkte vi till dansen, gick väl inte bäst. jag mådde riktigt dåligt typ. men sen efter fick vi skjuts av tes mor. nu sitter jag hemma, är trött och ledsen. orkar inte skolan , eller min dåliga mage .. puss 


snygg vägg

don't cry my dear

Jag kom upp i tid imorse, helt otroligt. Rätt chill dag idag, först hade vi no och vi pluggade på biologi provet. Sen hade vi so, väääldigt tråkigt. Sen hade vi "inför livet" (vi har det denhär veckan), det var en snubbe från rfsu som kom och snacka om sex och samlevnad. Vi fick reda på mycket fitt fakta ;) och så fick vi ett litet paket med en knullgummi i. Och det var kortdag, slutade ett och drog in till stan. 

Precis när jag hoppa av bussen träffade jag söta Alice min granne, kul kul! Sen vandrade jag iväg till ungdomshälsan. Jag orkar fan inte gå dit nå mer, alla jävla kärringar säger alltid olika saker. Så morsan ska typ ringa och klaga, taha. Men jag fick i alla fall en tid nästa vecka, då jag ska ta ut p-staven *tummen upp*. Sen gick jag till å-grillen och träffade J, S, M & N. Vi satt ett tag, sen gick jag och S till H&M och kollade lite, samt new yorker. Och jag vill så jätte gärna ha en skinnjacka, jag är verkligen kär i dom .. Sen gick vi och skulle köpa en ny läpp piercing smycke, men då snacka dom om att jag ska komma imorgon eller torsdag. Blev lite depp för det, men skit samma. Sen gick S & M. Då gick jag , J & N till bryggan. Satt där ett tag, träffa barbourska, och lite senare kom E och några folk. Sen gick vi till bussen. 

Nu sitter jag hemma, jag ska gå och duscha. Inte så pigg på att gå till skolan imorgon, men det är ju dans med T. Men ska kila nu, orkar inte datan någe mer, Puss!

väldigt söt bild, tihi

rikligt ansikte fullt av kräm

Jag är faktiskt ledsen att jag inte uppdaterat varje dag, här på bloggen. Jag ska bättra mig, lovar! Sista dagen på lovet, och det är måndag, tråkigt alltså. Vaknade alldeles för sent, halv tolv. Jag märkte att mitt ansikte såg förjävligt ut, så nu sitter jag med kladd i ögat, och massor av krämer i ansiktet. Om det aldrig blir bättre, måste jag nog åka iväg till en läkare igen snart (en duktig jävel!). Jag ska ta bort min p-stav ur armen också, på tiden att jag vill det. Har haft den ett halvår nästan, och det har inte blivit bättre med mensen. Så jag och mamsen funderar på p-spruta istället, kanske inte ens behövs när jag inte har nån pojkvän. Men man ska ju vara beredd, haha nejdå. Lata lilla jag får väl städa mitt rum idag, och försök vara glad fast jag har ett grinchen face. Lovet har vart segt, inte gjort alls så mycket. Jag har väl mest vart med polare, det är ju också chill. Och jag dampar sönder på facebook, tydligen så går det inte att ta bort ens användare, och dom äger mina bilder och massa sånt shit. Men jag ska äta min frukost jävel nu, pusshej!



pimphund, på allvar!

sötnosar



 
elias & isabelle på "påskdagen" elr nåt sånt :)



inaktiv time

I'm so sorry. Jag har varit lite inaktiv senaste dagarna, och jag skyller det på mig själv för jag inte har så stor lust att sitta vid datorn (och såklart gör jag det då och då endå).

Ja, andra dagen på påsklovet.. vet inte riktigt om det är bra eller dåligt, både och kanske. Jag och S åkte till stallet igår i alla fall. Soligt, och mysigt var det. Saknar Sixten så grymt mycket, så det var kul att träffa pollen igen. Efter gick vi in till huset och fikade med E & Barborska. På kvällen tog jag fram lite påskmust och gjorde popcorn. Först kollade jag på Micke & Molle 2, och jag måste säga att jag inte alls tycker om dom uppföljarna av gamla filmer. För dom liksom glömmer bort att dom är vuxna, och helt plötsligt är dom barn igen & dessutom suger dom (dum-dumma disney!). Sen kollade jag på Million dollar baby, den rekommenderar jag nästan, så grymt sorglig och bra (min morsa grät fan till den , och hon gråter aldrig!).

Idag vaknade jag vid tolv, och jag får ångest för att jag sover så länge. Så jag ska försöka gå upp vid typ nio/tio tiden, ni tror säkert att jag är konstigt för att det är lov, och det är då man ska sova ut. Gick ut en stund, men till min besvikelse så var solen på andra sidan av huset, så det blev grymt kallt, usch. Men jag har nu kollat på Tarzan 2, och till min besvikelse var den lika dålig som Micke och Molle 2. Losing you - Dead by april , en låt som jag har lyssnat på säkert tre dagar eller nåtning. Den är grymt bra. Och Boys like girls - The great escape , är också söt. Men jag orkar inte skriva nå mer nu. Puss

meja är alltid min snygging

I'm losing you forever, forever

Min uppdatering för dom senaste dagarna har sugit, förlåt. Men nu ska jag försöka ta igen det :) 

Fredag; Morgonen blev ett förhör på musiken, man skulle kunna spela ackorden; A, D & E. Det gick jätte bra, ganska simpelt. sen förstärkt engelska, och det var jätte mycket tråkigt. Sen "vanlig" engelska, vi gjorde några uppgifter. Och sen idrott, och jag orkade inte ta med mig kläder, så jag satt och pratade med Evelina typ hela lektion (haha, pratar aldrig med henne typ). Sen lunch, och det var påsklunch. Till min förvåning så var det riktigt gott faktiskt, lax & potatis. Sen matte, och jag flumma typ för mig själv hela lektionen, uhu. Och sista lektionen so, lite prat och sedan fick klassen dela på ett fet påskägg, för dom hade vart med i nån löjlig grej , dom skulle påskpynta bord i matsalen och våran klass vann! Sen så åkte jag hem , chillade lite och det var mycket sol , så jag försökte ta ut fetto katten, men såklart är den ofrivillig till det! Och sen lite senare träffade jag T och hon följde med till länna. Sen träffade jag Sussi & Jullan litegranna också, trevligt! Gick sen in i lägenheten och chillade. Strax efter det kom J , och så chillade vi framför teven. J sov kvar.

Lördag; Vaknade upp klockan tio, åt frulle med J. Sen satt och dega framför teven i evigheter. Ungefär vid sju åkte vi till almunge. Träffade Danne och sen gick vi ut vid konsum och träffade människor. Och T kom och joinade. Sen vid ungefär tolv slaget hade alla dragit hem och jag har också gått hem. Jag har dåligt samvete för att jag inte sover i E lägenhet. Men jag åker dit imorgon istället. Fett bra med lov nu, umgås & sova. BEAUTIFUL! aja , ska lägga mig strax. pusspuss



spökis - min favorit köttbulle med hängmage!

tapetklister under mina skor

Lång sovmorgon, när jag gick upp var jag fortfarande trött. Tiden gick otroligt segt, men tillslut fick jag skjuts. Och sen var det NP svenska, lyssnade på mupp texter & sen diskutera. Efter det lunch, pancakes! och sen engelska, tråkigt tråkigt. Och sen förstärkt engelska, minst lika tråkigt. Och sista lektion hade vi matte, och jag gjorde faktiskt ingenting (konstigt, för en gångs skull).  

Sen åkte jag, Milla & Cilla hem till Tess, vi satt och pratade och drack te. Efter ett tag drog C&M. Så jag gick hem till T igen och vi åt lite å skratta en del. Drog hem efter en stund, skit kul kväll :* <3 Imorgon på kvällen ska jag åka och vara djurvakt hemma hos E, ska bli väldigt läskigt men kul att vara helt själv i deras lägenhet, haha. Så det är väl tänkt att Sussi och nån mer kanske kommer och joinar mig ett tag ^^ Snart blire att sova, och försöka och skratta mycket. Puss


gutten får bli dagens bild, puss på gulögda hästen <3

streetdance gör en glad!

Som vanligt vaknade jag ungefär fem minuter innan morsan skulle åka, cirka halv sju då alltså. Jag har tyvärr vart typ hängig hela dagen och haft lite smått huvudvärk. Skoldagen började med ergonomi förhöret, gick väl sisodär. Sen var det idrott, och jag blev svettig för en gångs skull *gah*. Och sen engelska, kollade klart på "Bolt" och gjorde lite övningar. Och syslöjd, och jag skolkar som vanligt (jag tänker sy nåt satans snyggt hemma och visa det för läraren så jag kan få G i alla fall), jag tycker det är skit tråkigt. Sen rättade vi ergonomi proven, vet inte mitt resultat ännu .. Sen pizza , och jag tog vegetarisk. Och till min fasa var det oliver i den, så det blev lite heartbreak eftersom jag hatar dom! Senare tränade jag och Emma lite på musik läxan (typ visa ackord A, D & E och sedan visa för läraren på fredag). Och så hade vi NP i svenska, lyssnade på en text och sen diskutera. Och sen no, fick tusen papper som vi ska plugga på, och det är prov efter påsklovet. Och så förstärkt engelska, gjorde absolut ingenting och Björn typ lackade på Tessan *haha* 

Jag och Tessan drog in till stan, satte oss inne på Subway och tog en macka. Vi träffade Ludde & Blomman också, haha jävla bonde ^^. Sen gick jag och letade desperat efter min favorit foundation, och det verkar som om den inte finns längre *ledsen*. Sen tog vi bussen till fyrishov och satt där ett tag. Dansade, och det var skit kul (även fast jag inte är bäst på det, är det skit kul). Det enda problemet var min oroliga mage, så det var inte så kul .. och sen buss från fyrishov till stationen. Sen så satte vi oss inne på tågstationen. Sen tog vi bussen hem. Och mamsen har köpt en ny bh till mig, och så köpte hon örhängen. Glad, och sugen på att duscha ska jag försöka komma upp i tid imorgon och hinna med bussen. Byeb

RSS 2.0