babble babble bitch bitch

Torsdag, gick upp & missade såklart fucking bussen. När jag väl kom fram till skolan så spelade vi basket mot 9a. Och vi ägde sönder dom totalt (y). Sen lunch , och så hade vi engelska, gjorde nåt slags prov & det var hörförståelse och det gick åt helvete. Sen hade vi förstärkt engelska, och Björnen var inte glad för att lektionen från igår var inte inställd , så han var lite arg. Sen så hade vi matte sista lektionen, och gick sisodär. Har fått hem ett matte prov, ska väl trixa med det nån gång i helgen eller så.

Och så följde jag med Emma till stan, vi gick runt och yra (hon leta efter kläder). Vi åt lite glass och jag tiggde pengar till en dricka också. Sen tog vi bussen hem, när jag kom hem bad jag mamsen köpa godis och lite dricka. Vi ska ha nationella prov i engelska, imorgon. Så jag är lite nervös inför det, ja. Till och med Markus kom en stund, han hade tråkigt eller nåt sånt. Jag är trött, och har ätit en kall/bränd pizza. Det är väl min så kallade middag ikväll. Och jag har gått och kärat ner mig i Marilyn Manson låtar, jajamensan. Jaja, Tjingeling!


" jag är tjock & du är ful, men jag kan BANTA! "
min voffsing har alltid vart ärlig med sådant.

Kommentarer
Postat av: irmelinat

fan gnäller du om. det finns massor av barn i världen,tom så nära som uppsala som får rota efter mat i soporna. Om du får lite bränd pizza en dag WTF ?

2009-03-13 @ 21:32:25
URL: http://irmelina-t.blogspot.com
Postat av: malin

haha fuck you mama xd jag hade glömt den i ugnen , den blev lite bränd på kanterna bara ^^

2009-03-13 @ 21:41:38
URL: http://levandekatastrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0