dr malin is back in almunge..

suck, jag ville ju inte ens hem ju.. men nu sitter jag här vid morsans dator inne i köket, för min dator är allmänt cp. och jag känner mig inte så välkommen av allt folk, känner mig bara som ett stor besvär för allt och alla.

nere i skåne var det kul i allafall, i kristianstad var vi. jag kära ner mig i emmas ena häst charlie , som har ett blått och ett brunt öga.. jätte fin. och hennes små kattungar, gottfrid & ivar kommer jag sakna ganska mycket. har spenderat pengar på smink och en vit tunika.. köpt uttöjnings grej till örat, så nu är det tre m.m i alla fall. dum som jag är så försökte jag ta hål i bröstvårtan (och jag skiter i hur äckligt alla tycker det är, jag är dum nog och vill testa på allt innan jag dör. och alla säger att det gör ont, det gjorde det inte ens..) och det gick ju inte såå bra. fick inte igenom smycket, taha loser. sista kvällen i skåne var roligast, träffa en pojk som heter måns och hans tönt/coola kompisar! haha roligaste snubbarna jag träffat på länge. och när jag åkte planet fick jag lock för båda öronen! hatar att flyga flygplan, USCH. aja..

frank snacka nånting om att gå från knutby imorgon, hem hit. jag ska fan följa med honom, eftersom jag bestämt att det ska bli total bantning för min del. vatten istället för godis, ut och gå två timmar om dan.

men nu har jag skrivit så mycket så jag låter bli att skriva mer. lägger upp bilder sen imorgon kanske. pusspuss!



och världen håller andan

snurra min jord igen 
för allt vi drömde en gång 
och allt som du gör blir
till pärlor på min panna 
vilken färg har själen, älskling?




ska packa nu, känner mig jävligt förvirrad. jag som aldrig åker bort ifrån mitt hem, inte längre än hem till en kompis och sova. känns rätt wierd att packa fetaste väskan, och åka skit långt härifrån. men usch så skönt endå. ska bort en vecka nu .. behövs nog verkligen. bergshamra ikväll, och imorgon tidigt as hell arlanda. kommer väl hem till emma tio-elva tiden kanske . aja, nu blir det att ha på spotify så länge, och fixa klart allting. puss

dumdidamdam

förlåt för världens sämsta uppdatering. men jag har vart hemma hos min datalösa syster. har bara groffat i mig godsaker och kollat på teve, alltså väldigt chill. sen idag (söndag) så på eftermiddagen så åkte jag in till stan och träffa jossi & sussi. sen så kom dennis, och sussis pöjk wille! vi satt vid å-grillen, och jag var allmänt dampig. länge sen jag skratta så mycket, tack så mycket för kvällen allihopa! 

nu är klockan mycket, dum nog som jag är funderar jag på att "dygna", jag behöver duscha. jag är hungrig också, men inte så trött som det brukar vara. ska kanske påbörja min packning också .. imorn blir det åka hem till emmas mormor på kvällen. sen på tisdag far vi tidigt till skåne! jag kan inte lova super bra uppdatering, har inte ens en aning om dom har dator där ? haha. aja nu ska jag kila vidare, uppdaterar senare! pusspuss




typiskt moi

såklart är det alltid nån som ska vara mitt sällskap vid datorn.. 

(jag) - försvinn jävla f*tt mygga! *slår våldsamt runt med armarna och försöker döda den* 
(frank) - om det hade vart en k*k mygga hade den inte bitits *spelar smart* 
(jag) - tyst..

byebye, sweetheart

alice har gått hem, när hon fick en kram av mig ville jag inte släppa förns efter en stund.. klart jag måste ha en lång kram, hon ska fan vara borta i en månad! jävla skitunge, du kommer bli saknad här i almunge .. haha jävla bondlurk! nej jag skoja bara hun. hon kommer ha det så underbart härligt utomlands, blir brun och så. saknar henne redan.. det är inte så att hon försvinner, men en månad är som en evighet! .. 
hon kommer ju endå tillbaka! men puss på rumpan älskling ! :) ♥


mina åsikter om kända bloggare ..

jag vet att många skriver sånthär, men det är i alla fall bra att säga vad man tycker. och det står jag för. som alla kändisbloggare, dom är helt vanliga människor egentligen, även fast dom inte beter sig som.. eller vad tycker ni? egentligen ska man inte ha fördomar mot såna man inte känner, men var bara tvungen .. haha! och jag säger ingenting om att jag har intressantare blogg, eller att jag ser bättre ut eller är bättre på nåt vis, aight? 

Foki (foki.blogg.se): hon är bara för mycket, lägger bara ut massa töntsaker? och tror hon är en japan, hon är fan från thailand! blir så väldigt irriterad på henne, man orkar inte ens läsa hennes blogg, hon lägger fan bara ut jävla leksaker hela jävla tiden och allmänt töntig. hon tror hon är så söt med sina små hello kitty saker, blä. diss! 

Kissie (kissies.se): inte ens att prata om drottningen av fjortisar.. hon är omogen, hon tycker hon är så jävla snygg och säger jämt "I know you love me". visst för dom som tycker hon ser bra ut, och så. men hon är för mycket, varje gång hon lägger ut videoinlägg.. hon pratar som ett jävla äckel, ba: aa, jag vet att jag är snyggast *bla, bla*. hon är fetaste egot och tror hon äger hela världen verkar det som. usch! diss! 

Paow (paulinadanielsson.blogg.se): jag har bevakat hennes blogg ganska länge, och på nåt sätt har jag fastnat lite för att läsa hennes inlägg varje dag men hon har ju också brister.. visst, hon verkar väldigt mogen och så, hon är nog den "snälla" typen av blondin/fjortis. men tummen upp, för hon verkar endå vara rätt normal och mogen. hiss! 

Dessie (desireenilsson.blogg.se): en bra kopia av kissie, som skriver nästan alltid likadant som kissie "I know you love me. posar förfullt, med överdrivet upptryckta bröst, skriver malligt om ditt och datt, fester och sånt. jag blir irriterad på henne.. det är bara att se att hon gör allt för att sticka ut i mängden av alla fjortisar, och skriver nåt för att få uppmärksamhet som ett inlägg förut "ånej , jag tror jag är gravid för jag inte fått min mens ännu", suck hon fick mensen typ två dar senare.. väx upp förfan! diss! 

Amir (gaybloggen.com): jag gillar honom faktiskt litegrann, han är lite feminin men endå ganska roligt att läsa i hans blogg. men blir lite fundersam att han säger han är bög, han verkar inte umgås med speciellt mycket "pojkvänner", han är ju mest med tjejer? han hade vart bättre om han slutat umgås med kissie ;) hiss! 

okej, för dom som gillar några av bloggarna, om ni tycker det är elakt att jag skrivit om dom, så visst. jag är nog inte den enda som tycker såhär ;)

spar kärleken till mig älskling

sitter och lyssnar på underbara kent, och funderar på om jag ska göra nånting bra istället. har dödat ungefär tusen flugor också, bara för dom är så jävla irriterande (usch så intressant). men vad gör man inte för att ha nåt att skriva om ? seriöst, det är fullt med kläder och skräp på golvet och jag orkar nästan inte bry mig.. vad är felet på mig? haha jag är bara lite seg.. aja, får röra lite på arslet nu. städa, och träna.

shut your mouth I just can't take it! :)

svettigt inomhus

dagen har inte ens påbörjat enligt mig, men jag skriver ner det jag hunnit med i alla fall.. vaknat med alice, ätit frukost och ska snart färga håret igen. det är jävligt varmt, och så får man inte sola med tatueringen haha.. så synd. och alice ska hem och packa snart, sen på måndag åker hon iväg.. och på tisdag far jag till skåne! det ska bli kul att komma iväg litegrann, men kommer sakna alice som fan! och juste, min lillesyrra jessica fyllde nio år igår. genom att fira henne, så åkte familjen iväg till skansen.. och jag kunde inte följa med, haha kanske lika bra! ;D nu ska jag och alice fixa lite musik till min mobil, sen blire färga och sen kanske åka till emma senare :* puss så länge

" du får göra som du vill men, aldrig förråda den.. som bryr sig .. "
just det du gjorde..



men schnygging. ett bra bevis på fettma :)

this is our faith

godkväll skönheter. har vart en lång dag idag.. gick upp vid elva, och åkte in till stan vid tolv, gick och tog ut lite pengar. sen mötte jag upp emma, vi gick till darkwell och köpte nytt navelsmycke till mig. sen köpte vi hårfärg, sen tog vi bussen till gottsunda. jag gadda mig idag, och jag höll fan på att svimma .. haha inte kul. men jag blev väldigt nöjd! helt underbart att fått det gjort nu. vi tog bussen in till stan, träffa sussi, tess & jossi. sen kom alice, då gick vi på nya harry potter filmen. den är väldigt bra, ganska konstig handling men det är lätt värd att se i alla fall. nu sitter jag här med färgen i håret, hoppas det blir bra. ska umgås med min älskling , blir väl kolla film och mysa. pusshej! ♥

man ser inte så bra, men kan lägga upp en bättre bild sen :)

are you ready

i alla fall jag kunde hålla mig vaken, alice slockna två timmar .. sen städa jag och gjorde scones. försökte vara lite gullig med att göra frukost på sängen åt alice, tyvärr hann hon inte reagera tydligen. vid tio åkte vi in till stan, jag, alice och emma. sen tog vi bussen till brottsunda och gick till tatuerings snubben. john som han heter är jätte trevlig och jätte söt ^_^ men han börja på emmas stjärnor tidigare. jag och alice satt brevid och snacka som vanligt haha .. vi kom fram till att jag ska försöka tatuera mig innan jag drar till skåne, hoppas det går! sen när det va klart så åkte vi till stan och mötte upp min morsa, skulle hämta ut min lön.. men tydligen ska jag få den imorgon istället? så vi åkte hem.. jag somna i bilen, sen nu har jag sovit kanske två timmar. helt slut, usch! ni får lite bilder sen ska jag ifrån datan :)



min gulliga outfit för idag :) blev klackisar. senare dog jag totalt..


före ...

efter! ;) nice huh?

its time for coffee

jag och alice ska dygna nu, önska oss lycka till med att hålla oss uppe! hihi puss



honestly, im feeling good

kvällens höjdpunkt är alice. min baby är här, finns inget bättre. vi ska snart fixa popcorn så det blir lite mysstund .. jag börjar faktiskt bli lite trött, klockan är bara tio än så länge .. nu ska jag gå härifrån .. imorgon ska jag upp tidigt imorgon, 

jag saknar spökis.. 

meine lön

gissa vad? jag har fått hem mitt papper om min lön från sommarjobbet. så imorgon blir det att hämta ut ! usch vad jag är glad just nu :') var bara tvungen att skriva ^^ varför kan lite pengar göra en så glad? hm..

inköpslista (vad jag vet nu iaf):
löshår
tatuering
kläder
och lite krimskrams!

shuffle dans!

jag träffa som sagt en snubbe igår..
och han dansa så jävla snyggt, lägger upp en video så ni kan se vad jag menar ;)
jag skulle gärna vilja lära mig dansa sådär snyggt, men jag och några kompisar
har bestämt att vi ska börja på raeggeton istället, :)


shuffledans, så jäääävla snyggt!

don't you know that, were all alone now

nu sitter jag här med mitt te .. otroligt omysigt, känner mig rätt sliten och behöver nog ta en rejäl dusch. det spöregna alldeles nyss, shit vad kul när man endå inte har nånting att göra! alice kommer hem, så nu ska jag sitta och vänta på henne ♥ .. ikväll blire att åka hem till emma och sova där, hon ska tatuera sig imorgon! och jag ska ta massa jävla kort. vänta bara tills jag tatuerar mig! :D uppdaterar kanske senare, tjing

i'm the super fat woman!

jag åkte in till stan vid tre, mötte upp jossi, sussi och tesan. hängde runt och fixa cigg. sen så träffa vi upp ronja och linda & jimmy. gick runt i stan typ.. sen gick jag till solsalongen och sola! usch så brun jag blev, i alla fall lite :) sen träffa vi lite nytt folk .. sen drog vi hem. jag har bestämt mig att göra en sussi grej, ska börja göra "vatten-diet" jag ska börja ta ett glas vatten varje gång jag blir sugen på nåt. jag hoppas verkligen att det funkar, för nu är jag fan redo med att bli nyttig! i alla fall bättre :) nu ska jag vara uppe ett tag till och prata med min sällskaps sjuka bror frank. pusshaj

imorgon ska aliceballen hem, usch vad jag saknar ungen ♥ I miss you FETT darling


 
olga is the shit!

luffarstilen idag då, 
palla inte bry mig om kläder just idag .. ^^

too many sleepless nights

shaa. har fixat mig nu, sminkat mig och tagit på mig mjukisar. ska in till stan och träffa jossi & ronja. tänkt att sola också, brännan har ju försvunnit haha. lite besviken att jag inte har några kläder att ha på mig, jävla fattiglapp jag är. det blir nog andra bullar när jag fått min lön .. är så jävla pepp på att tatuera mig nu. och min mens är ganska försenad, hoppas den inte kommer när jag är i stan, uscha. aja ska gå och dricka nånting för jag håller på att törsta ihjäl. puss och jag uppdaterar senare !

give me something to sing about

mamsen räddade i alla fall kvällen. hon bestämde sig för att göra pizza, gott blev det! tråkigt nog bara att vi inte hade någon tomatpuré så det blev ketchup istället, haha lol. alice ringde mig också på telen, trevligt. haha okej jag har inget speciellt att skriva, så jag drar mig tillbaka . puss

den blåa är godast

ska kanske äta lite glass och dricka te. jag saknar min bondgranne alice som fan :(
nu ska jag fortsätta dega och kolla på film tror jag, haha inte för vi har nån bra film men.

snygg morgonfrippa malin

jag hatar att sova länge .. vaknade vid ett tror jag. gick upp och åt frukost, samt att alla drygar sig. och jag som har dåligt morgon humör, borde man nästan hålla sig undan .. jag orkar verkligen inte med såna som hoppar på en precis när man gått upp ur sängen. morr, känner mig så jävla sliten också, ska gå och duscha sen får man väl se vad som händer. var tänkt att jag skulle in till stan och träffa ronja, men jag känner absolut ingen lust eller orka att göra det .. erik hassle - bump in the road har satt sig på min hjärna, det blir den låten som jag kommer knarka framöver haha!

don't bring flowers after im dead

bara för jag hade så satans tråkigt bestämde jag mig för att möblera om lite i mitt rum. först sortera jag alla lådor i hyllan, torka av hyllan grymt dammig! haha. flyttade sängen också, ser förjävligt ut men fick lite ryck när jag haft sängen på samma ställe sen urminnes tid. så, rätt så nöjd. lil rob och daniel vandra ner i mitt kök för en rp, prata lite med dom :) trevliga små pojkar haha! nu ska jag ruttna vid datorn, tills jag tröttnar och går & lägger mig. bajbaj



 
finaste låten på länge ..


 
även fast du gått vidare
känner jag din närhet ..

if a bird can sing with a broken wing


härligt låt, bra budskap :)

use somebody

icke härliga dag, god eftermiddag. vaknade vid tio, och tidigt för min del, vid elva åkte jag, emma & hennes papi till american car show i norrtälje. inte för att jag är så jävla bil intresserad men men. vi lurade dom som man skulle betala för inträde, att jag och emma var fjorton år (haha vi fick gå in gratis)! sen gick vi runt och kollade bilar, kolla lite killar ^^ sen mötte jag upp sonja och hennes kompis kimmie. det var hur trevligt som helst, jag har inte mött sonja på år och dar! vi gick runt och kolla bilar, kolla på burn out där dom burna tills däcken gick sönder.. haha. sen bestämde vi oss att dra.

jag är så jävla irriterad på min jävla morsa, släpper ut råttorna i skogen.. så jävla dum i huvet. jag vill gå och lägga mig.. jag ska nog städa rummet var det tänkt.. alice åker iväg borde jag gråta? kan inte hålla humöret uppe vafan





bild idag från "burn out" hihi, det var rätt kul ;D



min outfit för några dagar sen.. hade "på" min lugg, sött va?

look at me, I'm sandra dee

godeftermiddag söta ungar som orkar läsa. igår kväll åkte jag hem till emma och kollade på film, och det blev väldigt mycket skratt! först kollade vi på stallkompisar, en gammalklassiker för mig och e. sen svärdet i stenen (underbar film, skrattar lika mycket varje gång) och sen mitt liv som hund, så sjukt rolig. idag vaknade jag vid kvart i ett, åt frukost och kolla på mulan, den är riktigt kul. har ringt min mamma och pratat om biljetterna till skåne, så jag far den 21,a och stannar där till 31,a. såklart ska jag vara hemma hos emma's mami, det kommer blir skit kul. ikväll blir det väl parken antagligen.. hoppas på att träffa alla kompisar och ha kul.

för dom som misstänkte mitt förra inlägg när jag skrev ".. det är en kille som skulle fixa saker men kom aldrig", dom som tror det skulle vara något som knark kan ju fan bara gå och dränka sig! aldrig att jag skulle göra nåt sånt. dessutom var det en limpa cigg och trettio cider jag skulle köpa.. så jävla irriterad just nu. hejdå

swallow me, then spit me out

förjävligt.. jag orkade inte vara vaken, så jag la mig vid nio. sov till klockan fyra ungefär, käkade lite macka plus nyponsoppa. jag funderar på om jag ska städa klart mitt rum nu.. orkar verkligen inte så jävla trött på råttjävlarna! sen ska jag dra hem till emma i länna och hon ska göra mig gladare. pusshaj

patetiskta ord

att bara säga hej räddar 
dom snabba hjärtslagen, 
jag får när jag ser dig. 
som om det redan var bestämt 
att det var sista gången jag 
någonsin skulle kunna se dig 
i ögonen utan att vara rädd.



godnatt, nu går jag och lägger mig.

babyboy you make me feel

nyduschad, redo för att gå och lägga sig. har dygnat i onödan, det jag skulle köpt kom aldrig fram. fyfan för han som skulle sälja't! men jag har bäddat sängen med nya sängkläder så ska bli himlans mysigt att krypa ner i sängen.. det är skit väder, hoppas på att det blir bättre under dagen.. för övrigt är jag sugen på att lyssna på en låt.. kommer inte ihåg melodin eller namnet på låten, men sånt händer, ehe? men i alla fall, ett finger åt vädret! ska nog svansa runt här i huset och göra något. pusshaj

malin <3 över redigerade bilder

no, i dont cry on the outside anymore

jag har vart ganska inaktiv. men som sagt, från igår gick jag hem till alice och kollade på lite tv.. hade en mysig hemma kväll. när vi vaknade så var det jävla skit väder, det hagla, regna och åska. fett hemskt, så ungefär vid tre så börja det klarna upp och vi drog in till stan. vi hämtade ut biljetterna till harry potter, halvblods prinsen, dagen efter premiären. sen åkte vi hem till jenny, ronja henka och vi blekte och färga hennes hår. det blev ganska gulligt, men fortfarande rött. nu sitter jag hemma vid datorn, och ska försöka hålla mig vaken.. för jag har ett ärende ;)

nu ska jag ha en kiss paus och dricka mera kaffe. puss och gull haha, och gissa vad? jag har tagit bort min bilddagbok, härligt och skönt!



glansigt nagellack, och sugen på choklad

ni kanske ni märkt, att jag inte haft någon dator dom sista dagarna. jag åkte ju till min syster i gottsunda, och var där från fre-mån. typ druckit tusen burkar cola, segat vid teven. träffade maja också, spelade kubb och så. på söndagen kom alice, det var jätte trevligt! filmer som jag rekommenderar är nattbuss 807, är hemskt sorlig enligt mig.. men så himla bra! 

nu är jag hemma, ska arrangera mig med att byta lakan i sängen och städa djur burarna. alice är här också, får se om jag skulle vara med emma också. nu får jag fan inte fastna här, men här får ni en soft låt och några bilder från senaste dagarna.



jag kan bara säga att jenny är galen i såna drickor!

 
emilia och elias, emilia är söt men jag tycker elias är sööötare <3




ska nog odla mustach

hallå, god kväll. när jag kom hem från jobbet drog jag iväg till klappis med emil & emma, vi bada och det var jätte varmt! sen träffa vi osse & oliver. jag blev nerkärad i oliver's lins som han hade i, hel vita.. jag måste köpa! men sen gick jag och emil hem till mig, och kikade på spex foto katalogen. det är hemskt, för jag blev skit ful, och hela uppsala har fan sett den.. och jag har fått reda på att jag kommit in på katedral, där jag ska gå mitt gymnasium! så underbart glad, och linda kom in på samma linje, så nu blir det perfekt! och för övrigt ska jag strax åka hem till jenny, och vara med henne. ska bli jätte najs, ska käka och umgås lite med emil nu. kramhej

scare myself to death

jag åkte hem till emma. vi gjorde pasta sallad, och gick till borgis. det var rent ut sagt hemskt att gå i skogen, det krylla av myggor och jag fick total spunk! men vattnet var härligt, och vi hoppa från klipporna (jag som är höjdrädd var det riktigt kul). sen snabba vi oss hem till emma, sen gick jag till bussen. har duschat nu, och riktigt redo att krypa ner i sängen och sova <3 usch vad härligt med en enda dag till på jobbet, sen blir det absolut sommarlov som gäller. ska kila nu, pusshej

jag svär, emma's katt spökis täcker fan hela 
soffan med sitt fläsk, usch så sött <3

måste ju njuta av det fina vädret.. 
jag nös precis innan kortet togs. HAHA

men älskling vi var alla en gång små



alice hoppar för fullt, hihi lite redigerad bild kanske 


sömn, jag kräver ingen sömn

och nu sitter man här igen och inte gör nånting alls. har lagt in bilder från mobilen, och redigerat dom. det är fortfarande great väder, och en aning för varmt härinne. blir helt galen på alla myggor, som jag redan inte har tusen myggbett redan.. haha. har så stor lust att gå och bada, men har ingen att bada med. påtal om jobbet bakade vi rulltårta, och städade. 


här är örpiercing jag pratade om för ett tag sen . tror ni att det går att göra själv? (staven). 
blir glad om ni kritiserar lite, enligt mig själv är det en jävligt snygg piercing!

they don't know

Godmorgon sunshine's! Dags för mig att springa iväg till jobbet nu, får hoppas på ett fint väder men inte överdrivet varmt så man håller på att kollapsa. Har inte sminkat mig, så nu ska jag fan komma i tid. jag har kommit i tid EN DAG på sommarjobbet. det är fan skämmit. men nu ska jag dra, ciao!

förresten, någon som vill ha tre gerbiler? gratis, med burar och lite tillbehör. skriv en kommentar om du är intresserad! :)

jag nynnar på våran gamla låt..

förlåt för mitt sega uppdatering, men jag sov när jag kom hem från jobbet.. jag hållde på att dö av värmen, det var nära 30 grader inomhus. alice åkte till sin mami idag också, så jag hoppas hon får kul där :) ja som sagt när jag kom hem vid typ tre gick jag och la mig, vaknade vid sex/sju tiden.. gick upp och åt lite. sen fråga tess och linda om jag ville gå och möta dom, och det gjorde jag. vi gick till august och beställde pommes och satt & prata. Snart ska jag gå och lägga mig, linda ska bli hämtad, och tesan följer med då. I helgen hoppas jag på att få åka hem till jenny, måste umgås med henne. längtar efter alla gamla kompisar, så himla länge sen man gjorde nåt allihopa! :(

låten här nedanför, värd att sitta och lyssna på. texten är jätte fin, <3