I don't think you care anyway

sov alldeles för länge idag, så jag kom en kvart försent till jobbet. det var ganska tråkigt, men vi hade gympa med gamlingarna och sen städade jag en gamlings lägenhet. sen drog jag hem till alice. vi kolla på bridget jones dagbok, den är jätte kul. sen gick vi hem till mig.. vi har hängt lite tvätt och nu ska vi baka! alice får typ damp för jag uppdaterar bloggen.. men nu ska jag hjälpa henne. sen nu är det tre dagar kvar på jobbet, usch vad skönt med lön. och jag måste komma på nåt roligt att skriva om min blogg.. ska försöka bättra mig. :) 

designen är väl bättre , huh? PUSS

wiho oh banana

jag steg fan tusan upp klockan sex idag, och jag var pigg! jag hann äta frukost och sminka mig utan att stressa. kom fem minuter innan vi börja, och sen när vi börjat hade vi nästan ingenting. vi bestämde att vi skulle baka, så vi bakade två rulltårtor och en kladdkaka. sen rensade vi kläder och hjälpte till att ställa in maten i kylen. vi drog väl ungefär klockan tre, då gick jag hem till alice. hon satt och kolla på pirates of carrabien (stava?). vi drog kort därefter in till stan med emma & linda. satte oss på donken och käka, sen gick vi runt i affärer. alice köpte ett par shorts och emma köpte en bikini underdel. sen gick vi alla till sol salongen och sola. haha duktig jag var solade jag i spets trosor, och jag fick massa fläckar (den värsta tabben jag gjort fan). sen gick vi till bussen och väntade ett bra tag.

nu sitter jag hemma, och nu är klockan rätt mycket. är med alice, jag är rätt kissnödig också. fyra dagar kvar av jobbet, underbart!






men skiteri, jag kan nog leda mig själv.

Idag har jag vart med min alice. vi var och sov hemma hos big big b, och sen vid tolv åkte vi hem. när vi kommit till almunge så åt vi chips och dog av värmeslag. så vi bestämde oss för att gå till klappis och bada, vi badade en stund. men vi gick hem pågrund av den jävla huvudvärken som drabba oss båda efter vi badat. så vi gick hem till alice och kolla på spiderman två! och åt pasta, med tonfisk (tihi) och sen kom emma och joina oss. då kolla vi på million dollar baby, underbar film. jag sitter hemma hos alice jävla sega data. men nu ska vi fortsätta våran myskväll. och imorgon får vi se vad som händer, ska i alla fall ta det jävligt lungt och njuta av helgen! ciao

wish I could lay by your side

haha, ganska konstig dag. men jag gick upp, och drog till jobbet. vi fortsatte att städa inne i yvonne's kök, och bakade två bulldegar, och det blev ju massa bullar! sen åkte jag hem till alice, åt spagetti och tonfisk. sen bestämde vi oss för att ta moppen in till stan, och köpa alice's mobil. det tog ett bra tag, men tillslut kom vi fram och då köpte hon sin mobil (jätte söt, lite konstig). sen träffade vi ronja, och så åt vi glass utanför max. sen åkte vi till borgis och tog en dopp! det var skit varmt i vattnet, och efter ett tag kom emma också. hon tog några muppbilder på mig och alice, som hon nog förmodligen lägger upp på sin bildaggbok. men nu har vi kommit hem, jag är bh lös och det var jävligt onödigt att skriva, men måste ju skriva nåt intressant och ovanligt. men jag ska kila nu, ska duscha och vara med min sambo alice. pusshej alla underbaringar.
och jag har kommit fram till att jag måste fixa designen på min blogg, lovar att jag ska göra det när jag verkligen har tid och lust!


haha fan vad jag var söt som brunett.. eller vad säger ni? :)

erase and rewind

och så torsdag, på jobbet städade vi i källaren, typ där alla byter om och så. när vi gjort det, gick vi upp till yvonnes kök (en satkärring som har semester för tillfället). jag måste säga att hon är ganska rutten på att städa, det var fett äckligt typ där. lyssnade på cd-skivor, såhär gamla låtar.. jätte mysigt :) vid halv tre åkte jag hem, gick och knacka på alice men hon var inte där. så jag satte mig ute och sola en stund. sen typ en timme efter så hade hon kommit hem och då kom hon hit :) vi hade tänkt att åka och bada, men vi satt hemma hos mig. sen när alice fått sina cigg köpta, så drog vi en låång bit med moppen. först satte vi oss på bryggan i klappis, och lyssnade på musik. sen åkte vi till skolan, körde runt litegrann, sen åkte vi till faringe och körde runt. sen åkte vi till knutby, och där stanna vi och plocka blommor. sen åkte vi hem till mig och fixade te & äggmackor. nu är klockan typ elva, och jag skulle absolut gått och lagt mig mycket tidigare *ajabaja*. men jag ska logga ut från datorn snart och gå till sängen. vi får se hur skönt det blir i helgen, längtar verkligen efter att få sova ut!

jag är trött på att sakna dig

jajamensan, jobb idag med (börjar bli enformigt). har inte gjort så mycket idag heller, vi är väl ganska lata men det känns som man bara är i vägen om man står där och frågar vad man ska göra.. men i alla fall efter jobbet drog jag hem till alice och kollade klart på filmen som jag och alice skulle kollat på igår. sen drog vi till klappis och bada, käkade chips och drack läsk. det var väldigt kallt, men vi solade ju lite också. sen drog jag hem, och alice kom igen. fille och hon sitter i sängen och pratar om tusen saker, och jag ska gå och duscha så jag inte luktar sjö imorgon. puss

jag har tänkt mycket på dig, det kanske du inte vet. men jag blir fortfarande ledsen varje gång jag kollar in din bdb eller ser dig bara någon annanstans.  jag förstår inte varför våran jävla vänskap du bara lämnade utan att säga ett fucking skit, och du fattar inte hur jävla dåligt jag mår/mått.. tack för stödet från allihopa, men jag kan inte kontrollera mina tankar och dom är alltid runt omkring mitt ex. och det är forfarande skit jobbigt, för jag har verkligen försökt ge allt för att komma över honom, men inget jag gör blir något bättre alls.. vågar inte ta kontakt med honom, saknaden tar över och jag vill absolut inte ta första steget , känns bara som jag förstör allt och då vill jag inte försöka..

don't phunk with my heart

har jobbat hela dagen, tagit ner midsommarstången och haft gudstjänst. när jag slutat klockan tre åkte jag till alice och vi käkade glass och kolla litegrann på teve. sen gick vi hem till mig, och vi har vart lite ute och sprungit till klappis. har tänkt att börja hårdträna nu, verkligen ta träningen på allvar. jag menar det är ju badsäsong, måste ju se lite bra ut i bikini ;) nu sitter jag vid datorn och lyssnar på gamla låtar med alice. har bestämt mig att jag ska lägga mig i tid, eftersom jag har problem med att komma upp i tid.. bara två veckor till sjukt bra. ser framemot att få pengarna i min hand. ska i alla fall kila nu lägger upp lite bilder.

jag har ju sagt att jag behöver färga håret.. hej åh du stora utväxt!

jag och alice har åkt en hel del moppe.. :)

emma tror hon kan bli brun.. TÖNT! skoja :)

alice har jätte gullig lugg, men hon vågar inte erkänna det.. aight?

när vi vart ute och sprungit, idag. jag älskar dig, du är min bästevän :) 

I'll be the number one with the bullet

jobbat hela dagen, har inte gjort nåt speciellt. när vi jobbat klart åkte jag till länna och hjälpte emma med att hoppa sin polle. sen åkte jag till almunge, och var med alice. nu är det en snabbspolning genom dagen, men jag orkar verkligen inte skriva ner allting nue. och dessutom har alla börjat klaga på att jag blir lätt irriterad, ja, KLART JAG BLIR IRRITERAD när nån käftar och klagar på mig -.- men skitsamma folk är som dom är, och jag är som jag är.. orkar inte bry mig för i helvete.

.. sitting in this room, playing russian roulette
(jag orkar inte ta nya foton xD)

med min lady brevid mig, det é vi mot världen!

Olyckad kväll igår, jag, alice, anna, nina & danne (hennes pojkvän) & ronja, skulle tälta i borgis. Hade inga tändare, ingen ved, och inget att sova på/täcke. När mats kommit efter ett bra tag av tjat, fick vi ved och vi fick upp en brasa! Vi åt tyvärr rå korv och bröd .. mumsigt varé. Ronja åkte hem till mig och sov, för hon var sjuk och frös. Emma kom också, hon var ju ganska berusad. Men när vi väl gick och la oss, vakna jag minst tre gånger av att jag frös som fan. På morgonen gick jag, alice & emma och satte oss på bryggan.. det var ju fasen varmt ute! Kort därefter kom nina's mor och hämtade oss, hon lämnade av oss vid emma. Vi lämnade allt och gick till hästarna, gutten typ. Sen åkte vi hem, och umgicks med ronja. Vid fem åkte hon hem, jag och alice åkte till länna, till emma. Adde kom sen också, vi hoppade typ studsmatta. Ska inte prata om mitt dåliga humör, och hur irriterad jag blev på dom. Vid åtta åkte vi hem, och gick hem till alice. Fixade te, macka och kollade på "rattatoui" (stava?). Den var faktiskt jätte rolig. Nu är jag hemma, har fixat matlåda och ska alldeles strax göra mig iordning för att sova. Dessutom har jag klippt lugg, ser skit ut på bild (därför jag inte lagt upp nån), men i verkligheten är det lite gulligare faktiskt ..

 PUSSHAJ GULL


gullig muffins bild, tagen med sämsta kameran också.

du och jag & tystnaden

Igår var det midsommarafton, vi gjorde faktiskt inte nåt speciellt. Det var ronja,alice, emma och jag. På kvällen kom adde och joina en stund, då började vi att pierca naveln på alice & emma. Det gick fan inte bra med alice's , så hon och jag gav upp efter en stund. Men emma envisades typ tre timmar med att få in jävla smycket i naveln, och tillslut funka det (förstår inte hur hon palla!). Vi bakade snickers också, som jag inte frossa i mig som jag brukar göra .. Vid två gick jag och la mig, va förjävla trött. 

piplaIdag, gick upp vid elva och gjorde en macka med massa nyttigheter i. Strax efter vaknade emma, så vi åt frulle tillsammans, sen gick jag och duscha. Öhm, ja och alice & ronja är här också. Vi får se om jag ska till parken ikväll, var tänkt att jag skulle till nina och fira henne (hon fyller fjortis idag), men hon har inte hört av sig .. Det är ett dåligt väder, hoppas det inte börjar regna bara. Men jag ska dra nu, pusshej :)

pappa, anna syster, och jag checkar in tårtan :)

jag och frank kramas :)

I just can't make a sound ..

Stressade såklart iväg till jobbet idag, kom typ fem över åtta. Det var typ tre personer på varje avdelning som jobba, så man fick litegrann att göra i alla fall. Efter lunch hade vi nästan ingenting att göra, fick jobba uppe på emmas avdelning, jag tycker inte om kärringen som jobbar där.. skit jobbig! Åt lite tårta innan vi drog hem, sen nu sitter jag hemma .. Får se vad som händer ikväll. Hoppas på myskväll eller något sådant :) Nu lite bilder från hela jobbveckan!

 
 

  



Im just so fucking depressed

Sov ju hemma hos E inatt .. Var trött som satan, eftersom vi kollade på filmen Flicka, en häst film som jag grät till. Men åkte moppe till jobbet, har mest slappat .. Gjorde klart midsommarstången, och det skulle vara såkallat midsommar fest för gamlingarna, så vi fixade lite grann med det. Sen åkte jag & e hem till mig, var tänkt att jag skulle åka till uppsala och träffa alice, men nej. Morsan kom hem, and guess what? Hon har köpt bodylotion som luktar cocosnöt och ett par korta shorts! Ska iväg nu, vill inte fastna vid datorn förevigt. 

 För övrigt vill jag pierca mig i nacken, vad tycks? Funderar på göra en piercing i örat också.. Kan visa bild lite senare så ni förstår. Ska iväg och umgås med alice & ronja nu. Tjing

glädjen går endå till depression

Jobb dag tre, försov mig. Kom i alla fall iväg i tid. Jag och E spelade bingo och vann två choklad kakor, och vi gjorde midsommarstång & fick kontakt med oliver. Det var väl de mest intressanta vi gjort idag. Efter jobbet så åkte jag till länna med Emma, först sa vi hej till gutten, sen åkte vi hem till henne.. Vi åkte till borgis, gissa vad hon gör ? Tappar mobil fan i vattnet (går inte ens att ta upp den heller!), gör dock inte mig så mycket eftersom mobilen redan var sönder, men tänkte mera på emmas simkort . Emma har tvingat mig att sova kvar, så antagligen gör jag det..

Du, jag vet att det jag gjort är smutsigt och jävligt egoistiskt. Sanningen är att jag saknar dig så in i helvete. Och hela kvällen igår ville jag bara åka hem till dig och hålla om dig.. Bara sitta i soffan och lukta på ditt hår och känna din varma kropp tätt intill precis som förut .. Egentligen är jag inte värd din energi och din tillit, Men du känner mig så jävla väl. Ingen annan människa har kommit mig så nära som markus gjorde, och nu har vi ens nån kontakt. När vi börjar gymnasiet kommer inte jag ha någon plats i hans skalle alls .. Känns som det är redan är slut, på allting som vi hade .. Du vet att mina minnen finns kvar, att jag gråter när jag känner att jag verkligen behöver dig. Om du vill hitta mig, vet du att jag alltid kommer vilja ge varandra en ny chans, kanske inte på en relation men i alla fall på en vänskap .. Älskar dig & saknar dig markus.

yes, to me you're beautiful

Som sagt, igår kom jag och e oförväntat sent hem. Vi var med adde & hans kompisar inne i stan, och kom hem med bussen klockan tolv. 

Gick upp precis en timme innan jobbet, men kom faktiskt i tid endå.. Har inte gjort så jätte mycket, har bakat kladdkaka med emma, haft gympa med gamlingarna (alltså inte vanlig idrott eller nåt sånt), och tipsrunda. Efter det drog jag hem och nu har jag städat rått burarna och ska strax dammsuga.. Fyfaaen vad jag är intressant av mig. 

Jag har alltid haft svårt för personer som aldrig säger precis som det är. Ljuger om saker, ljuger mig rakt upp i ansiktet. ÅÅÅÅH!

Saknar min alice, tydligen har hennes mobil blivit snodd (jävligt klantigt!) Men eftersom jag har jobb så har hon lämnat luffiga almunge och åkt till stan .. Hoppas i alla fall hon och jag kan umgås på midsommarafton som vi bestämt. Men nu drar jag fan ifrån datan, får bara damp av att sitta still. Chao!

my head is fucked up

Jag är så jävla ledsen att jag vart dålig på att uppdatera. 
Men nu ska jag förbättra mig, och nu ska jag säga vad jag gjort för nånting :) 

Igår, så var vi hos nina ju, men tog bussen hem vid åtta typ. Jag och alice gick hem till henne och kolla på film, sen sov vi några timmar. (Måste varna känsliga läsare att vi var hemskt tjocka denna dag!), vi gick upp och åt frukost vid typ två. Sen fixade vi popcorn och te & kolla film. Sen gick vi iväg till konsum och köpte godis, hade vart så grymt sugen typ hela dan .. Inte nog med det, då går vi till august värdshus och käkar där! Men mums liksom, blev jävligt mätt! Vi hade inte så jävla mycket att göra, så vi åkte hem till emma.. med moppen .. i spöregn (super smart, idiotiskt av mig). När vi kom dit satt vi lite vid datan, läste tidning och åt paj. Vi kollade på nån cepe film med paris hilton, haha den sög verkligen! Drog hem vid elva, och jag åkte hem och sov. 

Idag, jag sov såklart alldeles för länge. Så jag fick stressa iväg till gamlingshemmet. Men det var inte nån speciell bra början på dagen när jag tänkt gå på en stig där det är fullt med gräs .. dum som jag är (och jävligt stressad) springer jag in på dendär stigen och det var verkligen FULLT med vatten där. Jag skvätte ner hela skorna och mina byxor *tummen upp*, men kom faktiskt prick åtta. Det var faktiskt trevligt där, innan jag kom på att jag är skit rädd för gamlingar, så vid tio tiden när vi satt oss ner och fika så hållde jag på att börja gråta. Jag hade totalt glömt bort hur rädd jag är för dom, tänker alltid "en dag kommer jag vara så skruttig och hjälplös" .. herregud, skärpning malin! Men min handledare är Robin Fäldt's morsa, och det var ju lite kul kanske, haha. Innan jag och emma drog hem så fick jag baka en sockerkaka, som jag inte smaka på .. men den blev säkert god. 

 Sitter hemma, lyssnar på musik. Jag har aldrig riktigt funderat på varför jag är som jag är, jag verkar bara förstöra för andra och förstöra mitt egna liv.. whatever, ska åka in till stan med emma & träffa adde + hans kompisar, haha får se hur det slutar. Uppdaterar imorgon, PROMISE! love

jag och emma på jobbet, haha härligt .. 

det blonda fåret

Igår så åkte jag hem till hem till alice's kompis viccan. Där var det några folk, ronja var där också. Det var endå ganska kul, men emellanåt tråkigt.. Vi hade tänkt att sova där, men vi fick för oss att dra hem. Vid tre tog vi lantisen bussen hem och sen gick vi hem till mig och sov.

Idag så var jag först med alice, vi sov ganska länge .. till klockan två, jag menar vi var verkligen trötta. Emma och adde hade försökt väcka mig, hade mycket sms i inkorgen .. Efter några timmar så drog jag iväg till länna, fick gå till myskdalen i skitvädret för att emma & adde gått till hennes polle. När jag kom fram så myste vi lite med hästarna, och mitt humör var minimalt typ. Sen bara en stund senare gick vi hem till emma, där fick vi mat. Och sen kom alice också, sen tog vi bussen till gunsta - nina. Vi har kollat på film, ätit cheescakes, chips och massa läsk :) nu ska vi väl försöka sova .. På måndag är det dags att jobba på gamlingshemmet, och det va skit väder nästan hela veckan.. fyfan!

Morsan, du det känns som om du var 39 år i typ 2 år .. men du fyller 39 har jag kommit fram till :)
PUSSHAJ

watch it burn, let it die!

Den här dagen har jag sett framemot hela året .. Avslutningen, sista jävla dagen i Almunge Skola! Äntligen sagt hejdå till det gamla skåpet, tömt ut all skit och blir så jävla glad. Satt lite i kyrkan, och fick betygen, jag blev faktiskt ledsen över att det är aldrig nån i min familj som är med på avslutningar, inte ens nu när jag slutat nian .. har alltid vart så. Har dragit hem nu, och alice & fille. Ikväll ska vi inte gå på med fett med kärlek, vi ska på nån fest med alice's kompisar :) men nu ska jag dra och vara social med alice, vi höres uppdaterar maybe ikväll, annars imorgon! pusshaj.


Mamsen fyller år idag, jag tror hon fyller fyrtio.. grattis iaf :) <3



 
nina och linda, linda gör sig jätte söt! & emma med sin jävla kamera !
 
adde med kameran och jossi :)

chrill :)




this life is filled with hurt

Idag hade jag sovmorgon till klockan tio. Steg upp vid nio, fixade mig, och sedan åkte jag till länna och hämta upp emma. Vi åkte till fjällnora, där man träffa några från åttan och dom flesta från nian. Vi paddlade kanot, och satt inne i stugan & åt. Vid två drog jag och emma till myskdalen och hoppträna hennes polle. Efter det åkte vi hem till henne, satte oss på studsmattan. Hon fick också reda på att hennes äldsta vovve blivit avlivad, träffat den hunden dock en gång .. känns endå skit för henne .. Men hon bjöd mig på mat, och efter det drog jag till munge. Och då träffa jag alice, vi tog moppen och åkte till knutby. Där träffa vi jossi och linda, satt inne hos jossi och snacka. Efter cirka en timme så drog vi hem igen, nu ska jag nog dra och tvätta håret. Klockan är halv tolv, jag är fan inte ens trött, vad är det för nåt? men langar bilder från dagen, sen nightnight.



 
måste erkänna att jag gör till mig ganska mycket på bilder på mig själv. men jag bjuder på mig själv helt enkelt !


 
några moppefoton är perfekt, jag ska bara säga hur otroligt kul det var att köra moppe idag ^^ emma till vänster btw.

och så slutligen en grymt skabbmin och en grymt sötig alice ! 

escape the fate's nya musikvideo!


.. från balen!



jag & emma
kvalitén suger tyvärr

shit mannen, klart det är nice

Ingen skola för mig idag heller .. Börjar tröttna redan på att vara hemma. 
Vaknade ungefär vid två, åt lite frukost. Har städat litegrann, 
ska komma kärringar hit och sånt shit. 
Har fått fnatt och sminka mig, vill känna mig lite mer "påklädd". 
Känner mig väldigt uttråkad, till och med trött. 
Och ingen alice ikväll, hur ska jag klara mig utan min älskling ? 
Om jag ska vara ärlig har jag inget att skriva egentligen .. 
kanske skriver nåt inlägg sen, kramis




knäcka fingret gör det högljutt


Åh fucking hemska natt. Jag hatar att inte kunna sova.
Dessutom så är det akro imorgon i skolan, alltså betyder det
att jag inte tänker vara med. Då ska vi sitta inne och ruttna & ha
teori. USCH SÅ TREVLIGT! Funderar ju fan på att skita i skolan ..

Nu på fredag så fyller mamsen år tydligen, och jag kan bara säga
att jag har hur svårt som helst med födelsedagar & att komma ihåg
saker. På lördag ska vi åka hem till min moster och fira henne, jag
har absolut ingen lust att träffa släktingar (typ det tråkigaste som finns..) 
Men nu ska jag gå och ragga på kudden i min säng, pusshaj

wait and bleed

Sommarn är snart här. då ska jag börja på nytt, 
då ska alla minnen försvinna.

mein frau, einsamkeit



you maked me feel special

shake that ass for me, ALICE!

Dagen har ju knappt hunnit gå ännu, men uppdaterar endå för kommer nog inte orka ikväll. Imorse hade morsan sytt klart min klänning (dum som hon är så börjar hon dagen innan), och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den .. Hon satt uppe hela natten, men yes liksom. Alice hänka ju till skolan, har bara haft slapp lektioner. Åkte hem vid tolv, nu har vi kollat kändisar bloggar, ätit mackisar & tonfisk. Och jag är fett glad för att jag fått en kompis som gillar tonfisk, hallelujah! Jag börjar bli väldigt sugen på muffins, jag och alice ska baka muffins med glasyr på :) tar kort och visar om det blir bra! Ikväll är det bal, och alice ska hjälpa mig med håret och smink, synd att hon inte kan följa med bara .. Men tjingeling.

  
bara lite glada bilder åt folket :)

jag skrattar åt er, HAHA!

Igår så kom ju ronja och alice hem till mig. Efter ett tag kom osse & oliver, man kan ju säga att oliver var inte speciellt social, haha. Men vi satt och prata ^^ sen så sov osse över och oliver åkte hem. Sen på morgonen så åkte osse typ as tidigt, man ba jaha. Men vi åt mycket frulle, och sen gick vi till klappis (ska lägga in bilder), det var skit kallt. Men vi simmade ut till flytbryggan och solade topless ^^ Sen gick vi till konsum och köpte godis och cola, satte oss på scenen. Efter ett tag gick vi hem till mig igen, och jag typ halvsov i sängen. Sen åkte ronja hem, jag och alice har badat och nu ska vi väl gå och sova .. Jag börjar bli ganska trött. Imorgon är det skola, klockan tolv slutar vi för att fixa oss till balen. Uh, jag vet inte hur jag ska se ut, därför ska alice följa med mig till skolan :) nu kommer lite bilder.

 
  
 

let me die

Från torsdag till lite på början av lördagen var jag hos min syster. När jag kom till munge träffade jag alice & ronja. Vi drog hem till mig, och mitt rum är underbart rent, och jag ska kanske ge bort råttorna. Gick upp och gjorde rent hela vardagsrummet, så nu ska jag fan vara stolt. Jag börjar få lite ont i ryggen. Och det blir inte knutby ikväll, palla. Mamsen ska börja med balklänningen nu, och jag har ingen aning om hur jag ska se ut ännu.. usch kommer få panik om inte klänningen blir färdig. 

Påtal om kärlek, jag tycker vissa överdriver en hel del med saker. Som ordet "jag älskar dig" ska man fan inte missbruka, så otroligt uttjatat ord enligt mig. Jag menar, om man säger det en/flera gånger om dan, så har det inte lika mycket värde längre? Man ska säga det fan inte mer än en gång i månaden eller nåt.. Okej det kanske var överdrivet men jag hoppas ni tycker likadant :)

Och nu är det sista veckan i skolan, måndag = bal, onsdag = akro (friluftsdag), fredag = avslutning! Sen hoppas jag på att jag får g i alla ämnen i alla fall.. kan inte säga att jag precis ansträngt mig så jävla mycket men men . Inget ridläger heller, boka in det. Hoppas på ett jävla bra väder den sista veckan i äckel skolan i alla fall :) 
Men nu ska jag fan dra, står upp och skriver har så grymt ont i ryggen. simma lungt , MANNEEN! 



så jävla ful bild, ser helt fuckad ut :)
mitt citat för idag; "skadeglädjen är den enda sanna glädjen!"

det går inte längre

förlåt mamma, för att jag gör dig besviken. jag vill bara må bra, jag vet att jag gör dig besviken när jag struntar i skolan. och jag vill bara försöka komma på andra tankar, så jag åker till jenny i helgen .. jag vet att du ska göra klänningen, och att du skulle vilja ha hjälp här hemma, men vill bara åka härifrån nu . jag kommer hem på söndag, det är töntigt att skriva ner det på bloggen säkert, men jag vet att du läser den så ofta .. älskar dig mamma, och jag ska bättra mig .

take this fucking pain away

Segdag. Sket i dom första lektionerna, och sen drog jag iväg till skolan. Fixade mina uppgifter och lämnade in dom till lärarna, så nu går jag runt och hoppas på att jag inte får ig i dom ämnerna. Vid två drog jag hem till emma, satt lite vid datorn och teven. Vid sju drog jag till munge och träffa alice & danne. Jag och alice tog en sväng med moppen, sen drog vi hem till mig och drack lite te. Sen nu uppdaterar jag bloggen, och alice gick nyss hem. Har sovmorgon till elva imorgon för det kommer sjuor som ska ha våran korridor/klassrum i höst.  



Kul för dig. Kul att jag bryr mig, endå är det fortfarande synd om dig. Skulle jag låtsas vara glad mot dig skulle det bara bli fel, eller hur ? jävla äckel ha det så jävla kul. SÅ JÄVLA ÄCKLAD.

är du lycklig nu?

Dagen har vart ganska förjävlig. Först skolan, och försov mig till typ klockan tio. Åkte till skolan, och gjorde typ ingenting, för jag kan inte göra fucking uppgifterna. Drog in till stan, och direkt när jag kommit fram dog min mobil! Skit kul, skulle ju möta alice & tillsammans så skulle vi åka till jenny. När jag kommit till väsk affären så var inte väskan på rea längre, så jävla irriterande! Sen försökte jag hitta alice, och efter ett tag hitta jag henne. Vi gick till donken och käkade. Sen åkte jag och alice till jenny, och såklart kommer hon INTE. Vi satt utanför hennes jävla lägenhet i en timme å en halvtimme. Ringde henne tusen gånger, men hon kom aldrig. Vid sju åkte vi in till stan, och köpte bulle och latte. Sen tog vi bussen hem. Gick hem till alice en snabbis och käka. Nu ska jag sätta mig ner och göra mina läxor, som MÅSTE vara klara imorgon, annars får jag ig. Vi får se vad som händer imorgon, ska iaf umgås med alice lite också, pusshej


alice, när vi badade i klappis i lördags ^^

svar om jävla klagomål

Jag vet fan att min blogg ser ut som skit. Men som om ett jävla äckel ska kolla in min blogg så är det fan inte designen som gör den intressant? och nu har jag inte sagt att mitt liv är intressant. Men orka att man ska klaga, när jag inte har energi att göra nånting jag inte ens förstår mig på. Så håll käften och ge fan i att kolla in min blogg om det inte passar :) Och jag vet att min blogg är ganska tråkig, men man vet inte längre riktigt vad man ska skriva liksom. Så läs och gilla det istället för att kolla in och bara klaga. :)

the pain I felt so long

Åkte med min moppe till skolan, härligt och efterlängtat! Vart i skolan, och suttit ute i solen och försökt få lite färg på huden. Jag orkade fan inte göra så jävla mycket i skolan, men nu har jag lämnat in genetik provet äntligen! Har ganska mycket grejer som jag inte ens orkat börja på .. När skolan slutat kidnappa jag min kiwi fågel, och sen mötte vi upp tesan. Vi bakade snickers och sen kom alice också. Nu har jag fastnar framför datan .. Börjar bli ganska tråkigt endå, att inte ha nåt speciellt mycket att göra. Imorgon hade jag tänkt att åka in till stan, köpa en väska och åka hem till syster jenny, och pluset är att alice ska med. :) Har totalt tröttnat på bilddagboken, och playahead .. Hoppas det blir bättre till sommarn. 




jag saknar dig så jävla fitt mycket. 
fyfan för dig att det skulle bli såhär ..